Samenwerken met kosmische wetten

Alles in onze kosmos is gebonden aan bepaalde universele wetten. We kunnen proberen om te ontkennen dat de zwaartekracht bestaat, maar dat is meestal niet zo’n goed idee. Je kunt dan nog wel eens hard vallen. Het is dus handig om de belangrijkste principes van dit soort wetten te begrijpen. Zo zijn er ook spirituele wetten. Geen dagelijkse kost voor de meeste mensen, maar wel reuze interessant. Want als je ze kent, kun je er mee leren samenwerken. Wil je weten hoe, lees dan nog even verder.

Ik heb er al eens eerder over geschreven: alles is energie. Dat is een van de kosmische en spirituele wetten. Als je hier over doordenkt, heeft dat veel consequenties. Je bent dus zelf energie, maar ook je gedachten zijn energie. Dat principe wordt gebruikt door bijvoorbeeld Esther Hicks, die the Abraham channelt, als ze het heeft over overvloed naar je toe halen. Dit is verder gebaseerd op de Wet van aantrekkingskracht: datgene waar je je aandacht aan geeft groeit. Maar in de praktijk valt dit nog niet mee. Ook mensen die bijvoorbeeld aan de slag zijn gegaan met The Secret van Rhonda Byrne zullen dit zelf hebben ervaren. Helaas is het universum niet zo simpel dat je je wensen als positieve gedachtenkracht inzet en alles dan vanzelf goedkomt.

Stem je wensen af op je levensmissie

Een belangrijke reden waarom werken met een wet als deze niet lukt, is omdat je iets wenst dat niet in lijn is met je levensmissie. In mijn visie is je ziel naar de aarde gekomen, om als mens bepaalde lessen te leren. Het hogere doel van deze lessen is veel belangrijker dan de wensen die jij het universum instuurt. Het werkt dus veel beter om eerst je levensmissie helder te hebben en van daaruit de gaan samenwerken met kosmische krachten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie. Door deze twee op elkaar af te stemmen zul je veel meer succes hebben.

Meer weten hierover? Kijk dan eens naar de cursus: Licht op je levensmissie die 13 april start. Je krijgt bij aanmelding een gratis soulreading kado!

AGENDA

Geen evenementen gevonden!