Een soulreading vertelt je veel over je zielsmissie

In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect, heel en compleet. Maar ondanks dat de Bron perfect is, wil deze toch groeien, want dat is de natuur van ons hele universum en dus ook van de Bron. Daarom zijn er dappere zielen zoals jij en ik, die naar de aarde komen om te leren en te groeien. Je bent hier met een missie: jouw eigen zielsmissie. Vaak ontdek je deze pas na veel levenslessen.

Je zielsmissie kennen geeft rust en helderheid

Als jij weet wat je zielsmissie is, dan zijn die levenslessen veel minder nodig. Je kunt gaan ontspannen en op een speelse en fijne manier ontdekken hoe jij je leven hier op aarde kan leven. Want je ziel is als een kompas. Het weet precies wat goed voor jou is. Zo kun je het leven gaan creëren dat jij wil.

Mijn soulreadingen zijn gebaseerd op oeroude kennis

De soulreading die ik geef komt uit de Angelologie. Ik gebruik hiervoor een combinatie van speciale kaarten en een manier van afstemmen op jouw ziel. Dit gaat via -wat wetenschappelijk genoemd wordt- het ‘wetende veld’. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen. De inzichten die ik je geeft zijn altijd liefdevol en gaan uit van mogelijkheden en kansen en niet van beperkingen en problemen.

Je kunt de soulreading ontvangen als een online gesprek of schriftelijk. Wat jij wil. Het voordeel van de online versie is dat je me vragen kan stellen.

Leuke aanbieding voor de Feestdagen!

Een soulreading kost €77,-. Wil je graag online en schriftelijk, dan is de prijs hiervoor €133,-. Mail me even via info@huisvantransformatie als je een soulreading wil, of vul het formulier in op de contactpagina. Klik hier voor meer informatie over mij.

Agenda

Geen evenementen gevonden!