Soulreading- je ziel als kompas


We leven al een langere tijd in een wereld die in beweging is. Maar met de komst van het coronavirus in Nederland in het voorjaar van 2020 is ineens wel veel veranderd. Het zet ons leven op de kop en geeft onzekerheden. Onzekerheden die te maken kunnen hebben met jouw gezondheid of de gezondheid van je geliefden, maar bijvoorbeeld ook met sport, je sociaal leven of werk. Verder is er nog veel onbekend over dit coronavirus en lopen de meningen van de ‘deskundigen’ flink uiteen. Wat betekent dit nu in de dagelijkse praktijk voor jou en mij? Afstand houden of juist niet, wel/of niet op bezoek bij familie en geef je dan een hand of knuffel?

Het lijkt wel of je meer dan ooit moet vertrouwen op je eigen oordeel. Luisteren naar je intuïtie en zo je eigen keuzes maken. Om je hiermee een eind op weg te helpen, zou je een soulreading bij me kunnen doen. Deze kan online en dus vanuit je eigen huis. Maar wat heb je daar dan eigenlijk aan, aan zo’n soulreading?

Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel. Ik heb door mijn opleidingen (oa. Life&Soul teacher) geleerd om mijzelf via mijn Ziel direct af te stemmen op jouw Ziel. Dit gaat via -wat wetenschappelijk genoemd wordt- het ‘wetende veld’. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen.
Zo krijg ik direct bruikbare en praktische inzichten die meteen tot de kern gaan, die over jouw essentie gaan.
Omdat ze op zielsniveau zijn, zijn de inzichten altijd liefdevol en gaan uit van mogelijkheden en kansen en niet van beperkingen en problemen.

Wil je iets meer weten over de achtergrond van zo’n Soulreading, klik dan hier.


Online actie

In deze bijzondere periode wil ik je graag een mooie korting geven op online sessie. Een gewoon coachingsgesprek kost €88, maar online heb ik nu speciaal tijdens de strengere corona-maatregelen een zacht prijsje voor je: €55,-. Bij interesse stuur even een e-mail naar: info@huisvantransformatie.nlGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.