Met soulreading maak je verbinding met jouw ziel

Als je iets in je leven wil veranderen is het slim om op de juiste plek te beginnen, bij de essentie. Jouw essentie is jouw ziel. Als je daar verbinding mee maakt, dan kun je ontdekken welk levenspad het beste bij jou past en welke keuzes daarbij horen. Maar de meeste van ons weten niet goed hoe ze verbinding maken met hun ziel. Dat leer je niet op school hè? Ik heb een speciale manier geleerd om niet alleen verbinding te maken met je ziel, maar ook meteen antwoorden van je ziel te krijgen op vragen. Dat is handig, want:

Je ziel wijst je de weg

Je ziel kun je ook zien als een innerlijk kompas. Het weet precies wat goed voor jou is. Zo kun je het leven gaan creëren dat jij wil. De soulreading die ik geef komt uit de eeuwenoude wijsheid van de Angelologie. Ik gebruik hiervoor een combinatie van speciale kaarten en een manier van afstemmen op jouw ziel. Dit gaat via -wat wetenschappelijk genoemd wordt- het ‘wetende veld’. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen.

Mijn soulreadingen zijn gebaseerd op oeroude kennis

Door deze werkwijze zijn de inzichten die ik je geef altijd liefdevol en gaan uit van mogelijkheden en kansen en niet van beperkingen en problemen.

Je kunt de soulreading schriftelijk ontvangen als een online gesprek (ca. 45 minuten). Wat jij wil. Het voordeel van de online versie is dat je me vragen kan stellen. Een soulreading kost €77,-. Wil je graag online en schriftelijk, dan is de prijs hiervoor €133,-. Mail me even via info@huisvantransformatie als je een soulreading wil, of vul het formulier in op de contactpagina.Wil je echt lekker de diepte in en niet alleen je ziel leren kennen, maar ook je zielsmissie, klik dan hier.

Agenda

Geen evenementen gevonden!