Boek – Ontwikkel je intuïtie

Jouw intuïtie kan je antwoorden influisteren precies wanneer je die nodig hebt. Antwoorden op eenvoudige vragen van alledag, maar ook op levensvragen. Denk aan: Wie ben ik nu eigenlijk diep van binnen? Wat wil ik nu echt graag? Wat is de rode draad in mijn leven en wat wil me dat zeggen? Wat is mijn levensmissie? Hoe kan ik veranderen en het leven leiden dat ik wil. Iedereen kan zijn intuïtie gebruiken. Het is dus niet iets wat de een wel kan en de ander niet. Het is net zo gewoon – of zou dat eigenlijk moeten zijn – als voelen, luisteren en logisch denken.

In dit boek geeft Saskia Basten uitleg over wat intuïtie nou eigenlijk is en oefeningen, zodat je je meer bewust wordt van jouw intuïtie èn je er meer op durft te vertrouwen. Ze introduceert twee methodes: de Aardester en de Zielester. De Aardester leidt je in vijf stappen naar het antwoord op je vraag vanuit je intuïtie. De Zielester vormt een verdieping op de Aardester. Met deze methode kun je je levensvragen beantwoorden, omdat je hierbij een diepe verbinding maakt met je ziel. Zo krijg je loepzuivere informatie vanuit je hoger zelf en de kosmos.

Voor dit boek combineerde Saskia Basten onder meer haar jarenlange ervaring als transformatiecoach en trainer met haar persoonlijke onderzoek naar intuïtie en oeroude kennis uit de Kabbalah. De vooral praktische handleiding wordt aangevuld met het sprookje over Maankind. Zo wordt de boodschap van dit boek op verschillende manieren duidelijk: vertrouw op je intuïtie, want dat maakt jouw reis door dit leven een stuk makkelijker. Dit boek is uitgegeven door uitgeverij A3 boeken.

Marjan van Druenen, recensent non-fictie:

Prachtexemplaar met dito inhoud.
Saskia Basten leert je de taal van de ziel te verstaan door het ontwikkelen van je intuïtie. De werkelijk prachtige cover is gemaakt door Gerry Ton en maakt het boek meteen al geslaagd! De inhoud, waar het tenslotte om gaat, is van grote waarde en brengt je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. De volledige recensie vind je hier

Nu ook als online-cursus

Intuïtie gebruiken is niet iets dat de meeste van ons vroeger al hebben geleerd. Sommige mensen wel natuurlijk, maar het is geen vak op school en ook staat het niet hoog op het opvoedlijstje van de meeste ouders. Toch kun je vrij gemakkelijk leren om je intuïtie te gebruiken. Dit kan nu heel eenvoudig met de online-cursus ‘Ontwikkel je intuïtie’. Deze kun jij thuis, vanuit je luie stoel doen en zo je eigen intuïtie (beter) leren gebruiken. Lijkt je dat wel wat, klik dan hier.

Download de Zielester

In het boek wordt onder andere gewerkt met de Zielester. De afbeelding van deze Zielester kun je hier downloaden als pdf-bestand in zwart-wit of in kleur. Klik daarvoor met je rechtermuis op de lichtblauwe letters in de vorige zin en kies dan: Download gekoppeld bestand.

Wilt u het boek bestellen?
Dat kan!
Het boek is te bestellen via deze site. De kosten zijn €23,90. Dit bedrag is inclusief verzendkosten èn een persoonlijke boodschap in het boek van Saskia! Klik hiervoor op de onderstaande knop.

Let op: u wordt doorgestuurd naar een betalingssysteem. Na betaling ontvangt u het boek binnen ca. 2 werkdagen. Lukt het niet, neem dan even contact op via het contactformulier.