Saskia Basten

Hallo, mijn naam is Saskia Basten en ik ben eigenaresse en drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Met het Huis van Transformatie heb ik een heldere missie:

Thema’s als spiritualiteit, westerse mystiek, energie en intuïtie, laagdrempelig en toegankelijk maken voor een grote groep mensen.


Van Wetenschapper naar Energie Expert  #E=mc2

Mijn eigen persoonlijke & spirituele proces begon toen ik besefte dat ik als bioloog en onderzoeker vreselijk vast zat in mijn hoofd. Na mijn middelbare school heb ik biologie gestudeerd. Daarna heb ik op verschillende plaatsen gewerkt, onder meer als wetenschappelijk onderzoeker op de universiteit en als procesmanager bij de overheid.

Omdat ik nogal moe werd van mijn hoofd ging ik op zoek. Ik las veel boeken en deed verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijk en spirituele ontwikkeling. Ik leerde me afstemmen op allerlei vormen van energie. Dat gaf een veel ruimer bewustzijn waarmee ik kan samenwerken met de Onzichtbare Wereld, de Spritiuele Wereld. En ik ontdekte de verbinding met mijn innerlijke bron, mijn eigen ziel. Dit veranderde alles! Want ik ontdekte hoe mooi je eigen ziel is, hoe inspirerend en bijzonder. Het resultaat hiervan is mijn transformatie van een (saaie) rups tot een kleurrijke vlinder.


Scherp innerlijk kompas

Intussen ben ik al meer dan 25 jaar bezig met spiritualiteit en westerse mystiek. Door mijn verbinding met de Wereld van Spirit, heb ik intussen een heel eigen Spiritteam om me heen verzameld. Zij geven me inzichten en veerkracht, dat mijn een vlijmscherp innerlijk kompas geeft. Dit gebruik ik om mensen als jij te helpen als reisleider op je Levenspad. Want ik ontmoet veel mensen die zoekende zijn, die hun eigen pad zouden willen lopen. Graag laat ik jou zien hoe je kan verbinden met jouw innerlijk kompas, dat jou dan de weg kan wijzen door het leven.


Ervaring en kwaliteit

Professionaliteit en kwaliteit zijn voor mij belangrijk. Daarom heb ik verschillende opleidingen gedaan, zoals een opleiding tot Transformatie Coach en Psychotraumatologie, beide gedaan bij een gecertificeerd opleider (KTNO). Dit is een registratie- en toetsingsinstituut voor paramedisch natuurgeneeskundige opleidingen.
Ook heb ik cursussen en opleidingen gedaan bij bekende spirituele leermeesters als Patty Harpenau en Kathy Jones (zie bij Belangrijkste opleidingen).

Verder ben ik niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ik geef ook les op een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut; de NEM Academy. Hier werk ik als coördinator en docent in verschillende lesmodules (oa. Energetica, Systeemdenken (opstellingen) en Spirituele psychologie). Als docent sta in geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CBRKO).
Tot slot ben ik lid van een beroepsvereniging voor alternatief therapeuten, genaamd CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en aangesloten bij het GAT (Geschilleninstantie Alternatief Therapeuten).


Belangrijkste opleidingen

Opstellen van het verlangen (Psychotraumatologie) bij Interakt
Transformatie Coach
Life & Soul Teacher bij Patty Harpenau (Mystieke kabbalah & Angelologie)
Life & Soul Coach bij Patty Harpenau
Nederlands Sjamanisme
Lightarian Faciliator
Aura- en Chakrahealing
Stress counseling
Bach Bloesemtherapie
Lady of Avalon bij Kathy Jones in Glastonbury
Reiki 1 t/m 3
Medische Basiskennis HBO
Procesmanagement bij Bestuursakademie Zuid Nederland
Promotieonderzoek Ontwikkelingsbiologie aan Universiteit Utrecht
Biologie aan de Wageningen Universiteit


Belangrijkste opdrachtgevers en samenwerkingen

NEM Academy
studiecoördinator en freelance docent
Stichting Puur Structuur
delen van kennis en ervaring over hooggevoeligheid
Thebe
gesprekken met bewoners over zingeving
Spiritueel magazine ParaVisie
columnist met als thema engelen en godinnen
Natuurlijk Moergestel
samenwerking van professionals in natuurlijke gezondheid

AGENDA

Geen evenementen gevonden!