Saskia Basten

Hallo, mijn naam is Saskia Basten en ik ben eigenaresse en drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Hiernaast werk ik ook als Transformatie coach en trainer. De rode draad hierbij is altijd Verbinding. Verbinding tussen mensen, en verbinding tussen jou en je eigen hart en ziel. Die verbinding in je leven -weer- kunnen ervaren, dat is voor mij werkelijke transformatie. Dan wordt de rups vanzelf een mooie vlinder. Ik ben na mijn studie biologie een aantal jaren gaan werken als onderzoeker, maar dit bracht me geen voldoening. Ik voelde me toen vaak als die rups, saai en kleurloos. Ik zat, zoals zoveel mensen, vast in mijn hoofd.

Daarom ging ik op zoek. Ik las veel boeken en deed verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijk en spirituele ontwikkeling. Zo leerde ik samenwerken met de Onzichtbare Wereld, de Wereld van Spirit. Hierdoor krijg ik nu veel inzichten en berichten door van mijn Spiritteam, met daarin Engelen, Godinnen en Krachtdieren. En ik ontdekte de verbinding met mijn eigen ziel. Dit veranderde alles! Want ik ontdekte hoe mooi je eigen ziel is, hoe inspirerend en bijzonder.


Zo transformeerde ik van een rups tot een kleurrijke vlinder

Zo ontdekte ik dat ik met behulp van mijn innerlijke gidsen een vlijmscherp innerlijk kompas heb. Dit gebruik ik om mensen als jij te helpen als reisleider op hun Levenspad. Want ik ontmoet veel mensen die rondlopen met vragen, die echt belangrijk zijn. Die gaan over het leven zelf, over wie je nu werkelijk bent, over wat je te doen hebt hier op aarde. Prachtige, transformerende Levensvragen. Graag laat ik jou zien hoe je met jouw innerlijke gidsen een innerlijk kompas kan maken dat jou de weg wijst door het leven.

In de onderstaande video vertel ik je nog iets meer over mezelf:Ervaring en kwaliteit

Professionaliteit en kwaliteit zijn voor mij belangrijk. Daarom heb ik verschillende opleidingen gedaan, zoals een opleiding tot Transformatie Coach gedaan bij een gecertificeerd opleider (KTNO). Dit is een registratie- en toetsingsinstituut voor paramedisch natuurgeneeskundige opleidingen.
Ook heb ik cursussen en opleidingen gedaan bij bekende spirituele leermeesters als Patty Harpenau en Kathy Jones (zie bij Belangrijkste opleidingen).

Verder ben ik niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ik geef ook les op een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut; de NEM Academy. Hier werk ik als coördinator en docent in verschillende lesmodules (oa. Transformatiebegeleiding, Systeemdenken (opstellingen) en Spirituele psychologie). Als docent sta in geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CBRKO).
Tot slot ben ik lid van een beroepsvereniging voor alternatief therapeuten, genaamd CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en aangesloten bij het GAT (Geschilleninstantie Alternatief Therapeuten).


Belangrijkste opleidingen

Biologie aan de Wageningen Universiteit
Promotieonderzoek Ontwikkelingsbiologie aan Universiteit Utrecht
Procesmanagement bij Bestuursakademie Zuid Nederland
Reiki 1 t/m 3
Lady of Avalon bij Kathy Jones in Glastonbury
Bach Bloesemtherapie
Medische Basiskennis HBO
Stress counseling
Transformatie Coach
Aura- en Chakrahealing
Lightarian Faciliator
Nederlands Sjamanisme
Life & Soul Coach bij Patty Harpenau
Life & Soul Teacher bij Patty Harpenau (Kabbala & Angelologie)
Div. trainingen over Opstellingen (oa. Familie, Innerlijke delen, Trauma’s en Systemische Rituelen)


Belangrijkste opdrachtgevers en samenwerkingen

NEM Academy
studiecoördinator en freelance docent
Thebe
gesprekken met bewoners over zingeving
Spiritueel magazine ParaVisie
columnist met als thema engelen en godinnen
Natuurlijk Moergestel
samenwerking van professionals in natuurlijke gezondheid

AGENDA

Geen evenementen gevonden!