Hallo, mijn naam is Saskia Basten en ik ben eigenaresse en drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Verder werk ik als opsteller, docent, trainer en ben ik auteur. Tenslotte begeleid ik mensen met transformatie- en traumatherapie.

Ik ben ooit begonnen als wetenschapper

Na mijn studie biologie heb ik op verschillende plaatsen gewerkt, zoals wetenschappelijk onderzoeker op de universiteit en procesmanager bij de overheid. Omdat ik nogal moe werd van mijn hoofd ging ik op zoek. Ik las veel boeken en deed trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijk en spirituele ontwikkeling. Zo ontdekt ik de verbinding met mijn innerlijke bron, mijn eigen ziel. Dit veranderde alles! Want ik ontdekte hoe mooi je eigen ziel is, hoe inspirerend en bijzonder.

Nu werk ik graag met de steun van Spirits

Intussen ben ik al meer dan 30 jaar bezig met spiritualiteit en westerse mystiek. Ik heb diepere lagen van mijn ziel onderzocht en er een boek over geschreven. Ik werk graag samen met Spirits; gidsen uit de onzichtbare wereld. Ik heb intussen een heel eigen Spiritteam om me heen verzameld. Zij geven me steun, inzichten en healing. Dit gebruik ik om mensen als jij te helpen als -tijdelijke- reisleider op je levenspad.

Ervaring en kwaliteit

Professionaliteit en kwaliteit zijn voor mij belangrijk. Daarom heb ik verschillende opleidingen gedaan, zoals een opleiding tot transformatie coach, begeleider van opstellingen en Psychotraumatologie. Ook heb ik cursussen en opleidingen gedaan bij bekende spirituele leermeesters als Patty Harpenau en Kathy Jones.

Verder werk ik als trainer bij een herstelvoorziening genaamd De Kazerne Waalwijk en als coördinator en docent op een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut; de NEM Academy. Als docent sta in geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CBRKO). Tot slot ben ik lid van een beroepsvereniging genaamd CAT en de geschilleninstantie GAT.

Belangrijkste opleidingen

Opstellen van het verlangen (Psychotraumatologie) bij Interakt
Transformatie Coach
Life & Soul Teacher bij Patty Harpenau (Kabbalah & Angelologie)
Life & Soul Coach bij Patty Harpenau
Nederlands Sjamanisme
Lightarian Faciliator
Aura- en Chakrahealing
Stress counseling
Lady of Avalon bij Kathy Jones in Glastonbury
Reiki 1 t/m 3
Medische Basiskennis HBO
Procesmanagement bij Bestuursakademie Zuid Nederland
Promotieonderzoek Ontwikkelingsbiologie aan Universiteit Utrecht
Biologie aan de Wageningen Universiteit

Agenda

Geen evenementen gevonden!