Boek – Je ziel wijst je de weg

Je ziel weet waarom je op aarde bent en overziet alles van jou en je leven. Als je bent afgestemd op je ziel heb je een innerlijk kompas dat je de weg wijst naar de bestemming in jouw leven. Ook als je onderweg een andere afslag neemt, zal je ziel je toch weer laten weten wat de goede richting is. In Je ziel wijst je de weg geeft transformatie- en traumatherapeut Saskia Basten haar visie op de ziel en de relatie die de ziel heeft met andere lagen van bewustzijn. Ze geeft onder meer antwoord op de vragen ‘Hoe kun je verbinding maken met je ziel?’, ‘Wat gebeurt er in je leven als je een sterkere verbinding met je ziel hebt?’ en ‘Hoe kunnen spirits helpen je bewustzijn te verruimen?’ Geïnspireerd door de levensboom uit de kabbalah en het sjamanisme ontwikkelde Saskia Basten zeven levenspaden. Bij de paden behandelt zij onder meer planeten, aartsengelen, krachtmedicijnen en krachtdieren. Ook geeft zij oefeningen die uitnodigen tot verbinding met je ziel, reflectie en meditatie. Het verhaal over Maria Magdalena biedt verdieping aan de informatie en oefeningen. Door het lopen van de zeven levenspaden stem je je af op je ziel en vind je jouw weg naar meer inspiratie, kracht en flow.

Ik kreeg al een eerste reactie op Je ziel wijst je de weg. De Vlaamse Lut schreef me onder andere het volgende:

Wat een mooi en speciaal boek heb jij geschreven. Ik ben er gisteravond beginnen in te lezen en na een aantal bladzijden was het alsof ik thuis kwam bij mezelf. Het klopt gewoon. Wat je schrijft voelt zo natuurlijk aan. Geen enkel boek heeft ooit zo een uitwerking op mij gehad. Wat ik voel is niet in woorden te vatten maar gaat diep en ruim.
Ik loop al de ganse dag rond met een open en blij hart! Ik heb een ziel, en ik ben verbonden met alles wat leeft!

In het boek staat een meditatie beschreven waarmee je je verbinding met jouw hogere zelf kan vergroten. Je kunt deze meditatie beluisteren door op deze link te klikken.

Wilt u het boek bestellen?Dat kan! Je ziel wijst je de weg verschijnt begin september.
Het boek is te bestellen via deze site. De kosten zijn €26,90. Dit bedrag is inclusief verzendkosten èn een persoonlijke boodschap in het boek van Saskia!Klik hiervoor op de onderstaande knop

Let op: u wordt doorgestuurd naar een betalingssysteem. Na betaling ontvangt u het boek binnen 2-3 werkdagen. Lukt de betaling niet, neem dan even contact op via het contactformulier