Ik ben in een fase van mijn leven gekomen dat ik iets wil betekenen voor de wereld, voor de mensen om mij heen. Met het Huis van Transformatie heb ik dan ook een heldere missie die hierop is gebaseerd:

Be the change you want to see in the world

Oftewel: verander jezelf en je verandert de wereld om je heen. Jij kunt echt veranderen, als je maar weet hoe. Ik wil je laten zien hoe dicht bij jezelf kan blijven, hoe je intuïtief en authentiek kan leven. Mijn visie hierop is simpel:

Je ziel wijst je de weg

Verbind je met je ziel, met je essentie. Deze laat je zien hoe je heel kan worden en alle delen van jezelf kan omarmen: je hoofd, je hart, je lichaam, je talenten en je valkuilen. Dan kun je de verandering in jezelf ook manifesteren in je leven.

Klinkt dat makkelijker dan je dacht? Dat is het ook!

Vooral als je het samen doet. Veel wat van ik doe is daarop gericht. Samen de wereld mooier maken. Daarvoor werk ik samen met diverse sprekers en trainers en biedt ze een podium waarop zij hun boodschap kunnen verspreiden. Ook heeft het Huis van Transformatie een geweldig team van vrijwilligers die me hierbij helpen.

Agenda

Geen evenementen gevonden!