Licht op je levensmissie – cursus

Veel mensen willen graag weten wat hun levensmissie is. En dat is niet voor niks. Want, weten waarom je hier op aarde bent, geeft enorme rust en blijheid. Want hoe kun je je leven betekenis geven als je dat niet weet? Ik wil je nu meteen al een belangrijk inzicht geven over je missie. Mensen kunnen een levensmissie zien als een stip op de horizon, een levensdoel. Dat is voor mij echter niet een missie, dat is een visie. Een missie gaat voor mij over wat jij echt belangrijk vindt, wat diep vanuit je hart en ziel komt. Dus een visie is iets waar je voor gaat en een missie is iets waar je voor staat. Je levensmissie kennen werkt als een soort kompas. Het stelt je in staat om haarscherp aan te voelen wat goed is voor jou en hoe jij je zielepad kan lopen.

In deze cursus ben ik de reisleider voor jouw unieke zielepad; ik laat je zelf je eigen Levenmissie ontdekken. Vervolgens onderzoeken we hoe je missie kan gaan gebruiken voor het maken van je keuzes en het kiezen van je levenspad. Maar dat is nog niet alles. Door deze cursus krijgt je leven een enorme boost. Ik geef je namelijk ook

de geheime sleutels voor energetische kwaliteiten als
overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie

De geheime kennis over deze sleutels haal ik uit oude kennis over de mystieke Kabbala en het Sjamanisme. Met deze sleutels kun je dan gaan werken met deze krachten. Je bent hierdoor je in staat om je levensmissie direct te gaan toepassen in je elven. Dit is ook in lijn met de Zeven Spirituele Wetten van Succes van Deepak Choprak. 

Welke inzichten kun je verwachten tijdens deze cursus?
– Wat jouw Levensmissie is
– Waarom jij deze unieke Levensmissie hebt
– Welke levenslessen je hieruit kan leren
– Hoe je kan samenwerken met energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie
– Hoe je zo je Levensmissie een enorme boost kan geven

De cursus bestaat uit vier woensdagavonden: 13 april, 11 en 25 mei en 22 juni. Ik werk alleen met kleine groepen (maximaal 8 deelnemers), zodat er veel persoonlijke aandacht is en er een veilige en intieme sfeer ontstaat.

Speciale actie

Om je zoveel mogelijk waarde te geven bij deze bijzondere cursus en het even zal duren voordat ik hem weer geef, doe ik je een mooi aanbod: Schrijf je nu in en krijg een GRATIS persoonlijke soulreading ter waarde van €77 erbij.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer.

Klik hier voor meer informatie over mij.


inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

Datum

apr 13 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 195.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Saskia Basten

Trainer

Saskia Basten