Soul Reading

Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel. In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect, heel en compleet. Maar ondanks dat de Bron perfect is, wil deze toch groeien, want dat is de natuur van ons hele universum en dus ook van de Bron. Daarom zijn er dappere zielen zoals jij en ik, die naar de aarde komen om te leren en te groeien. Dit leren en groeien doen we door de imperfectie op aarde te voelen. Het leven is vaak moeilijk, zwaar en uitdagend. Door die levenslessen leert onze ziel wat imperfectie is en na je dood, neemt het deze levenslessen mee terug naar de Bron.

Als jij dus weet wat je Ziel hier komt leren, dan zijn die levenslessen veel minder nodig. Je zult dus ontspannen en op een speelse en fijne manier ontdekken hoe jij je leven hier op aarde kan leven. Want je Ziel is als een kompas. Het weet precies wat goed voor jou is. Zo kun je het leven gaan creëren dat jij wil.


Hoe werkt een soulreading?

De soulreading -of zielelezing- die ik doe is gebaseerd op mijn opleiding (Mystieke kabbalah). Kabbalah wordt ook wel de ‘wetenschap van de ziel’ genoemd. Ik gebruik een combinatie van speciale kaarten en een manier van afstemmen op jouw ziel. Dit gaat via -wat wetenschappelijk genoemd wordt- het ‘wetende veld’. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen. Zo krijg ik direct bruikbare en praktische inzichten die meteen tot de kern gaan, die over jouw essentie gaan. Omdat ze op zielsniveau zijn, zijn de inzichten altijd liefdevol en gaan uit van mogelijkheden en kansen en niet van beperkingen en problemen.

De Soul Reading kan uit twee delen bestaan:

  • Een schriftelijke soulreading: dan stuur ik je via mail een persoonlijke, voor jou geschreven tekst (PDF). Hierbij gaat de aandacht vooral naar de belangrijkste zielenthema’s in je leven. De informatie is grotendeels afgestemd op jouw geboortegegevens.
  • Een online soulreading, waarin ik je deze informatie persoonlijk geef. Hierbij gaat de aandacht iets meer naar hoe je jouw zielenthema’s kan ervaren in het hier en nu. Dit gaat dan via skype, facetime of iets dergelijks (duurt ca. 45 min).

In beide gevallen ga ik uitgebreid in op wat jouw Ziel hier op aarde voor een Levenslessen wil leren en hoe jij daar mee om kan gaan. Het voordeel van de online versie is dat je me nog vragen kan stellen. Mijn klanten ervaren deze sessies, verhelderend, ontspannen en bruikbaar.


Praktische informatie

De losse soulreadingen, zoals hierboven beschreven (schriftelijk of online) kosten je €77,- per stuk. Wil je graag beide, dan is de prijs hiervoor €133,-. Mail me even via info@huisvantransformatie als je een soulreading wil.

Ik ben niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ik heb ook honderden andere coaches en therapeuten opgeleid. Ook werk ik als coördinator en docent op de NEM Academy; een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut. Ik geef hier les in zes verschillende lesmodules (oa. Transformatiebegeleiding, Opstellingen en spirituele psychologie). Klik hier voor meer informatie over mij.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!