Soul Reading – ook online

Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel.  In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect, heel en compleet. Maar ondanks dat de Bron perfect is, wil deze toch groeien, want dat is de natuur van ons hele universum en dus ook van de Bron. Daarom zijn er dappere zielen zoals jij en ik, die naar de aarde komen om te leren en te groeien. Dit leren en groeien doen we door de imperfectie op aarde te voelen. Het leven is vaak moeilijk, zwaar en uitdagend. Door die levenslessen leert onze ziel wat imperfectie is en na je dood, neemt het deze levenslessen mee terug naar de Bron.

Als jij dus weet wat je Ziel hier komt leren, dan zijn die levenslessen veel minder nodig. Je zult dus ontspannen en op een speelse en fijne manier ontdekken hoe jij je leven hier op aarde kan leven. Want je Ziel is als een kompas. Het weet precies wat goed voor jou is. Zo kun je het leven gaan creëren dat jij wil, jouw Zielsmissie gaan manifesteren.


Hoe werkt zo’n sessie?

De sessie kan gezien worden als een soort van channeling. Ik heb door mijn opleidingen tot Transformatie coach en Life&Soul teacher. Ik heb door deze opleidingen geleerd om mijzelf via mijn Ziel direct af te stemmen op jouw Ziel. Dit gaat via, wat wetenschappelijk het ‘wetende veld’ wordt genoemd. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen.
Zo krijg ik direct bruikbare en praktische inzichten die meteen tot de kern gaan, die over jouw essentie gaan.
Omdat ze op zielsniveau zijn, zijn de inzichten altijd liefdevol en gaan uit van mogelijkheden en kansen en niet van beperkingen en problemen.

De Soul Reading gaat via skype of facetime of iets dergelijks en biedt je de mogelijkheid om deze op te nemen en later weer af te luisteren. Ik begin met te delen wat ik voor informatie doorkrijg van jouw Ziel. Daarna is er voldoende ruimte om vragen te stellen of zaken duidelijker uit te leggen. Omdat je eerst alleen maar hoeft te luisteren en je later kunt terugluisteren, zijn deze sessies heel ontspannen en plezierig.

Online ACTIE
In deze bijzondere periode wil ik je graag een mooie korting geven op online sessie. Een gewoon coachingsgesprek kost €88, maar online kost deze nu: €66,-. De online sessie doen we via skype / facetime / oid en duurt net als een gewone sessie ongeveer een uur.

Ik ben niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ik heb ook honderden andere coaches en therapeuten begeleid. Ook werk ik als coördinator en docent op de NEM Academy; een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut. Ik geef hier les in zes verschillende lesmodules (oa. Transformatiebegeleiding, Opstellingen en spirituele psychologie). Klik hier voor meer informatie over mij.

Agenda

aug
28
vr
1:30 PM Heel de Vrouw in Jou – Saskia Ba...
Heel de Vrouw in Jou – Saskia Ba...
aug 28 @ 1:30 PM
Heel de Vrouw in Jou - Saskia Basten
  … en geniet van het leven! Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn in een wereld vol van mannelijke energie? Op scholen ontwikkel je vooral mannelijke kwaliteiten als kennis, leren en logica[...]
sep
9
wo
7:30 PM Kleuroscoop van je praktijk/bedr...
Kleuroscoop van je praktijk/bedr...
sep 9 @ 7:30 PM
Kleuroscoop van je praktijk/bedrijf - Rietje van Vlasselaer
Heb jij een eigen praktijk, ben je zzp’er of ondernemer, dan heeft je praktijk of bedrijf ‘een naam’. Waarschijnlijk een naam die je zorgvuldig hebt uitgekozen en die voor je gevoel helemaal past bij jouw[...]
sep
23
wo
7:30 PM Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
sep 23 @ 7:30 PM
Ontwikkel je intuïtie - Saskia Basten
Vaak hoor je als het om intuïtie gaat mensen dingen zeggen als ‘helderziende’, en ‘paranormale krachten’. Dit suggereert dat je speciale gaven nodig hebt om je intuïtie te kunnen gebruiken. In mijn ervaring is dat[...]
okt
7
wo
7:30 PM Bezield leven volgens natuurlijk...
Bezield leven volgens natuurlijk...
okt 7 @ 7:30 PM
Bezield leven volgens natuurlijke ritmes - IngerMarlies Leeuwenburgh
… met het Keltische Jaarwiel Het leven is niet leuk als je het altijd druk hebt. Als je rust mist, en bezieling kwijt bent. Maar stel je eens voor dat je deze rust, ritme en[...]