Soul Reading

Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel. In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect, heel en compleet. Maar ondanks dat de Bron perfect is, wil deze toch groeien, want dat is de natuur van ons hele universum en dus ook van de Bron. Daarom zijn er dappere zielen zoals jij en ik, die naar de aarde komen om te leren en te groeien. Dit leren en groeien doen we door de imperfectie op aarde te voelen. Het leven is vaak moeilijk, zwaar en uitdagend. Door die levenslessen leert onze ziel wat imperfectie is en na je dood, neemt het deze levenslessen mee terug naar de Bron.

Als jij dus weet wat je Ziel hier komt leren, dan zijn die levenslessen veel minder nodig. Je zult dus ontspannen en op een speelse en fijne manier ontdekken hoe jij je leven hier op aarde kan leven. Want je Ziel is als een kompas. Het weet precies wat goed voor jou is. Zo kun je het leven gaan creëren dat jij wil.


Hoe werkt een soulreading?

Een soulreading kan gezien worden als een soort van channeling. Ik heb door mijn opleidingen (oa. Life&Soul teacher) geleerd om mijzelf via mijn Ziel direct af te stemmen op jouw Ziel. Dit gaat via -wat wetenschappelijk genoemd wordt- het ‘wetende veld’. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen. Zo krijg ik direct bruikbare en praktische inzichten die meteen tot de kern gaan, die over jouw essentie gaan.
Omdat ze op zielsniveau zijn, zijn de inzichten altijd liefdevol en gaan uit van mogelijkheden en kansen en niet van beperkingen en problemen.

De Soul Reading kan uit twee delen bestaan:

  • Een schriftelijke soulreading: dan stuur ik je via mail een persoonlijke, voor jou geschreven tekst (PDF). Hierbij gaat de aandacht vooral naar de belangrijkste zielenthema’s in je leven.
  • Een online soulreading, waarin ik je deze informatie persoonlijk geef. Hierbij gaat de aandacht iets meer naar hoe je jouw zielenthema’s kan ervaren in het hier en nu. Dit gaat dan via skype, facetime of iets dergelijks (duurt ca. 45 min).

In beide gevallen ga ik uitgebreid in op wat jouw Ziel hier op aarde voor een Levenslessen wil leren en hoe jij daar mee om kan gaan. Het voordeel van de online versie is dat je me nog vragen kan stellen. Mijn klanten ervaren deze sessies, verhelderend, ontspannen en bruikbaar.


Praktische informatie

De losse soulreadingen, zoals hierboven beschreven (schriftelijk of online) kosten je nu tijdens de strengere corona-maatregelen €66,- per stuk. Wil je graag beide, dan is de prijs hiervoor €111,-. Mail me even via info@huisvantransformatie als je een soulreading wil. Om me goed op je af te kunnen stemmen wil ik graag je naam en geboortegegevens; dus de geboortedatum,- tijd en -plaats.

Ik ben niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ik heb ook honderden andere coaches en therapeuten begeleid. Ook werk ik als coördinator en docent op de NEM Academy; een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut. Ik geef hier les in zes verschillende lesmodules (oa. Transformatiebegeleiding, Opstellingen en spirituele psychologie). Klik hier voor meer informatie over mij.

Agenda

mei
26
wo
19:30 Akasha en Lichtcode Experience –...
Akasha en Lichtcode Experience –...
mei 26 @ 19:30 – 22:00
Akasha en Lichtcode Experience - Marije Schellekens
  Akasha kronieken Je lijf heeft een zelfhelend vermogen. Daar mag je op vertrouwen. Tijdens deze workshop werken we aan het vergroten van je zelfhelende vermogen door steeds verder af te dalen naar je eigen[...]
mei
28
vr
09:30 Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
mei 28 @ 09:30
Ontwikkel je intuïtie - Saskia Basten
Vaak hoor je als het om intuïtie gaat mensen dingen zeggen als ‘helderziende’, en ‘paranormale krachten’. Dit suggereert dat je speciale gaven nodig hebt om je intuïtie te kunnen gebruiken. In mijn ervaring is dat[...]
jun
9
wo
19:30 Het geheim om jouw vrijheid te b...
Het geheim om jouw vrijheid te b...
jun 9 @ 19:30 – 22:00
Het geheim om jouw vrijheid te bevrijden - Amudra
Je droomt van een leven waarin je energie genoeg hebt om te kunnen genieten. Eindelijk eens die nieuwe baan gaan zoeken, nieuwe cursussen volgen die je bewustzijnsverruiming teweegbrengen, rust vinden in de dagelijkse chaos. Nu ben je vaak[...]
jun
23
wo
19:30 Soulreading – Boodschappen voor ...
Soulreading – Boodschappen voor ...
jun 23 @ 19:30
Soulreading - Boodschappen voor jou!
Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel. In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect,[...]
sep
15
wo
19:30 Opfris workshop – Ontwikkel je i...
Opfris workshop – Ontwikkel je i...
sep 15 @ 19:30
Opfris workshop - Ontwikkel je intuïtie
Deze oefendag is bedoeld voor alle cursisten die mee hebben gedaan aan de cursus Ontwikkel je intuïtie, zowel fysiek als online. De Opfris workshop is een combinatie van wat uitleg en herhaling, maar vooral veel[...]
okt
1
vr
10:00 Lichttalen en meer – Saskia Bosman
Lichttalen en meer – Saskia Bosman
okt 1 @ 10:00 – 17:30
Lichttalen en meer - Saskia Bosman
Wil je je de Lichttalen herinneren, spreken, zingen en schrijven? Dan is deze workshop bedoeld voor jou! Deze talen komen van voorbij onze stoffelijke dimensies van ruimte en tijd. Het kunnen (in elkaar overgaande) klanken[...]