Wat is de rode draad in je leven?


Heb jij een belangrijk thema in je leven,
dat als een rode draad door je leven loopt?
Soms gaat het goed, maar soms ben je er
flink mee aan het worstelen.
En waarom? Vraag je je af.

De Rode Draad in je leven is er natuurlijk niet
zomaar. Deze wil je iets laten zien. Jouw rode
draad is namelijk direct verbonden is met jouw
thema, met jouw missie hier op aarde.

Snap je de rode draad,
dan snap je je Levensmissie.


Om de lessen van de rode draad in je leven te snappen is het het belangrijk om je ziel (beter) te leren kennen. Want je ziel is als een kompas. Het geeft richting aan je leven. Als jij kan luisteren naar je ziel, dan weet je steeds welke kant je op kan gaan. Je ziel is het meest authentieke, pure stuk van jezelf. Helaas zitten er bij de meeste mensen wat sluiers over hun ziel, waardoor ze hun eigen ziel niet zo goed kunnen horen of zien. Dit zijn sluiers van pijn, angst en verdriet.

Bij het Huis van Transformatie kun je hiervoor terecht bij Saskia Basten. Zij is opgeleid tot Transformatie coach en Soul teacher. Saskia heeft door deze opleidingen geleerd om door de sluiers over je ziel heen te kijken en zich direct af te stemmen op jouw kern, jouw ziel. Dit is geen hokus pokus, maar een kwestie van goed luisteren, goed kijken, goed voelen en goed je intuïtie gebruiken. Dan kan Saskia jou in een coachingstraject helpen de antwoorden te vinden op vragen als:

– Wie ben ik?
– Wat wil ik?
– Wat kan ik?
– Waarom ben ik hier?


Wat voor een antwoorden kun je verwachten tijdens deze coaching?
– Wat de rode draad in je leven je wil laten zien
– Welke levenslessen je hieruit kan leren
– Wat je levensmissie is

Maar dat is nog niet alles. Door het coachingstraject krijgt je Levensmissie een enorme boost. Dat is zo omdat Saskia je de geheime sleutels geeft om energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie te activeren in jezelf en er actief mee te werken. Dit kun je vergelijken met de Krachtmedicijnen van de Sjamanen of de Zeven Spirituele Wetten van Succes van Deepak Choprak. Je leert hiermee namelijk samenwerken met de krachten uit het universum, waardoor je in staat bent om jouw droomleven te creëren. Saskia nodigt je uit:


Ontdek de sleutel die de deur voor jou openzet

op weg naar een kleurrijk leven, dat jij zelf creëert!

Als je bij Saskia Basten komt voor coaching, dan hebben jullie vooral een goed gesprek van mens tot mens. Dit wordt aangevuld met energetische en systemische healing. Zie haar als de reisleider op jouw unieke zielepad. Ze laat je zien welke kant je op kan gaan. Een consult duurt ongeveer anderhalf uur en kost €95.

Saskia is niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ze heeft ook honderden andere coaches en therapeuten begeleid. Bovendien werkt ze als docent op de NEM Academy; een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut. Saskia werkt hier als studiecoördinator en docent in verschillende lesmodules (oa. Transformatiebegeleiding, systeemdenken, energetica en spirituele psychologie). Klik hier voor meer informatie over Saskia Basten.

Agenda

jul
8
ma
10:00 AM Zomerzonreis voor de Ziel- Metge...
Zomerzonreis voor de Ziel- Metge...
jul 8 @ 10:00 AM
Zomerzonreis voor de Ziel- Metgezel in Zingeving
In Rustpunt in het hartje van Gent gaan we met een reis maken naar de binnenkant van ons ware Zijn. Zoals een gewone vakantiereis vraagt ook deze reis een goede voorbereiding. De langste reis is[...]
sep
11
wo
8:00 PM De Natuurlijke Essentie – Prisci...
De Natuurlijke Essentie – Prisci...
sep 11 @ 8:00 PM
De Natuurlijke Essentie - Priscilla Tielman
In deze lezing bekijkt Priscilla aan de hand van eigen onderzoek en ervaring de Natuurlijk Essentie van de mens in zijn compleetheid. ​ Er wordt regelmatig gezegd of geschreven dat we meer zijn dan ons[...]
nov
6
wo
7:30 PM De TomTom van je Ziel – Geert Ki...
De TomTom van je Ziel – Geert Ki...
nov 6 @ 7:30 PM
De TomTom van je Ziel - Geert Kimpen
De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt? Dat je ziel is als een alwetend veld met de[...]