Transformatie coaching


Wat is de Rode draad in je leven?

Veel mensen die bij het Huis van Transformatie komen, lopen rond met Levensvragen. Dit zijn vragen als:

  • Wat is de Rode Draad in mijn leven?
  • Wat is mijn Levensmissie?
  • Wat kan ik veranderen om het leven te leiden dat ik wil?

Sommige mensen weten heel goed het antwoord op deze vragen, maar velen ook niet. Als je het antwoord op deze vragen niet weet, dan is het goed om te beginnen met de rode draad in je leven. Deze rode draad is meestal een bepaald thema dat in jouw leven steeds weer terug komt. Denk aan moeite hebben met relaties, met je gezondheid, met het hebben van een fijn en veilig thuis.

Want als de rode draad in je leven kent, dan ontdek je al snel wat jouw Levensmissie is. Hiervoor is het het belangrijk om je hart en ziel (beter) te leren kennen. Want je ziel is als een kompas. Als jij kan luisteren naar je ziel, dan weet je steeds welke kant je op kan gaan.


Wil jij antwoord op je Levensvragen?
Onderzoek dan de Rode Draad in jouw leven!

Bij het Huis van Transformatie kun je hiervoor ook individueel worden begeleid in de vorm van coaching. Ik ben opgeleid tot Transformatie coach en Life&Soul teacher. Ik heb door deze opleidingen geleerd om mijzelf direct af te stemmen op jouw hart en jouw ziel. Dit is geen hokus pokus, maar een kwestie van goed luisteren, kijken en je intuïtie gebruiken. Zo kan ik je helpen de antwoorden te vinden op jouw Levensvragen.

Wat voor een antwoorden kun je verwachten als je komt bij mij voor coaching?
* Wat de rode draad in je leven je wil laten zien
* Welke levenslessen je hieruit kan leren
* Wat je levensmissie is

Maar dat is nog niet alles.


Je Levensmissie krijgt een enorme boost

Dat kan omdat ik je de geheime sleutels geef om energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie te activeren in jezelf en er actief mee te werken. Dit kun je vergelijken met de Krachtmedicijnen van de Sjamanen of de Zeven Spirituele Wetten van Succes van Deepak Choprak. Je leert hiermee namelijk samenwerken met de krachten uit het universum, waardoor je in staat bent om jouw droomleven te creëren.


Praktische informatie

Als je bij mij komt voor coaching, dan hebben we vooral een goed gesprek van mens tot mens. Dit wordt aangevuld met energetische en systemische healing. Dit wil zeggen dat ik me ook afstem op je achtergrond en familiepatronen, zodat de begeleiding meer effect heeft. Zie me maar als de reisleider op jouw unieke zielepad; ik reis een tijdje met je mee om je vragen te beantwoorden en je nieuwe wegen te wijzen. Ik ben geen standaard coach die je praktische handreikingen geeft. Ik ga de diepte met je in, ik werk met de oorzaak van je problemen en dat heeft effect.

Online ACTIE
In deze bijzondere periode wil ik je graag een mooie korting geven op online sessie. Een gewoon coachingsgesprek kost €88, maar online kost deze nu: €66,-. De online sessie doen we via skype / facetime / oid en duurt net als een gewone sessie ongeveer een uur.

Ik ben niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ik heb ook honderden andere coaches en therapeuten begeleid. Ook werk ik als coördinator en docent op de NEM Academy; een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut. Ik geef hier les in zes verschillende lesmodules (oa. Transformatiebegeleiding, Opstellingen en spirituele psychologie). Klik hier voor meer informatie over mij.

Agenda

aug
28
vr
1:30 PM Heel de Vrouw in Jou – Saskia Ba...
Heel de Vrouw in Jou – Saskia Ba...
aug 28 @ 1:30 PM
Heel de Vrouw in Jou - Saskia Basten
  … en geniet van het leven! Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn in een wereld vol van mannelijke energie? Op scholen ontwikkel je vooral mannelijke kwaliteiten als kennis, leren en logica[...]
sep
9
wo
7:30 PM Kleuroscoop van je praktijk/bedr...
Kleuroscoop van je praktijk/bedr...
sep 9 @ 7:30 PM
Kleuroscoop van je praktijk/bedrijf - Rietje van Vlasselaer
Heb jij een eigen praktijk, ben je zzp’er of ondernemer, dan heeft je praktijk of bedrijf ‘een naam’. Waarschijnlijk een naam die je zorgvuldig hebt uitgekozen en die voor je gevoel helemaal past bij jouw[...]
sep
23
wo
7:30 PM Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
sep 23 @ 7:30 PM
Ontwikkel je intuïtie - Saskia Basten
Vaak hoor je als het om intuïtie gaat mensen dingen zeggen als ‘helderziende’, en ‘paranormale krachten’. Dit suggereert dat je speciale gaven nodig hebt om je intuïtie te kunnen gebruiken. In mijn ervaring is dat[...]
okt
7
wo
7:30 PM Bezield leven volgens natuurlijk...
Bezield leven volgens natuurlijk...
okt 7 @ 7:30 PM
Bezield leven volgens natuurlijke ritmes - IngerMarlies Leeuwenburgh
… met het Keltische Jaarwiel Het leven is niet leuk als je het altijd druk hebt. Als je rust mist, en bezieling kwijt bent. Maar stel je eens voor dat je deze rust, ritme en[...]