Vind je missie, leef je passie

In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect, heel en compleet. Maar ondanks dat de Bron perfect is, wil deze toch groeien, want dat is de natuur van ons hele universum en dus ook van de Bron. Daarom zijn er dappere zielen zoals jij en ik, die naar de aarde komen om te leren en te groeien. Je bent hier met een missie, je ziel wil leren van jouw leven op aarde: je levensmissie. Veel mensen weten niet wat hun missie is. Toch zijn vaak (verborgen) aanwijzingen in jouw leven.

De missie komt vaak voort uit de rode draad in je leven

Ik kan je laten zien welke missie jouw ziel voor jou in dit leven. En dat niet alleen, ik laat je ook zien hoe je deze missie kan manifesteren in je leven èn in je werk. Dat doe ik door deze te koppelen aan zaken die je echt blij maken: jouw kwaliteiten, talenten én je passie.
Ik gebruik hiervoor onder andere een combinatie van speciale kaarten uit de Angelologie en een manier van afstemmen op jouw ziel. Dit gaat via -wat wetenschappelijk genoemd wordt- het ‘wetende veld’. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij het bekende Familieopstellingen.

Je Levensmissie werkt als een innerlijke tomtom

Je zielsmissie leren kennen en toepassen doen we in drie sessies waarin we lekker de diepte ingaan. Elke sessie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Na afloop ga je naar huis met een stapel nieuwe kennis, inzichten en plannen. De kosten voor jouw prachtige levensmissie zijn €444,-. Dat is best even een investering, maar het levert je enorm veel op. Het geeft je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een enorme boost! Mail me even via info@huisvantransformatie als je een soulreading wil, of vul het formulier in op de contactpagina. Wil je liever iets minder investeren dan is een soulreading misschien iets voor jou.

Agenda

Geen evenementen gevonden!