Beantwoord je levensvragen

Soms loop je rond met een vraag over iets wat echt belangrijk voor je is. Een levensvraag, die gaat over belangrijke zaken die een grote impact hebben op je leven. Mensen gaan zichzelf dit soort vragen stellen als ze bijvoorbeeld ontslagen zijn, ziek worden of een ongeluk hebben overleefd. Ook de huidige corona-crisis roept dergelijke vragen op.

Deze vragen zijn belangrijk voor je, maar er is meestal niet een concreet antwoord op te geven. Voor levensvragen moet je de tijd nemen en in jezelf voelen wat het antwoord voor jou kan zijn. Voorbeelden van levensvragen zijn:

  • Wie ben ik nu eigenlijk, diep van binnen?
  • Wat wil ik echt graag doen in mijn leven?
  • Wat is de rode draad in mijn leven en wat wil me dat zeggen?
  • Wat is mijn levensmissie?
  • Hoe kan ik veranderen en het leven leiden dat ik wil?

Het antwoord op deze vragen zou wel eens tot een drastische verandering in je leven kunnen leiden. Vaak is dat ook (onbewust) de reden dat je jezelf dit soort vragen stelt. Je voelt dan al aan dat er iets in je leven moet veranderen om te bereiken wat jij echt wilt. Voor deze levensvragen die richtingbepalend voor je leven kunnen zijn, heb ik een speciale methode ontwikkeld: de Zielester.

De Zielester

De naam Zielester komt van een energieknooppunt dat een klein stukje boven je hoofd zit en je verbindt met de kosmos en je hoger zelf. Dus via de Zielester krijg je niet alleen informatie door van je ziel maar ook van je hoger zelf en de kosmos. Je kunt hiermee loepzuivere informatie krijgen, ook over de eerder genoemde levensvragen. Dit kan omdat de Zielester is gebaseerd op kennis uit de oorspronkelijke kabbala. Dit is een oeroude mystieke studie, die je kunt vergelijken met een reisgids van het leven. Ik heb ontdekt dat deze oeroude kennis juist in de 21e eeuw veel handvatten biedt om richting aan je leven te geven.

Deze Zielester is geïntroduceerd in mijn boek Ontwikkel je intuïtie en beantwoord je levensvragen. Daar leg ik uit hoe deze is opgebouwd en werkt voor jou. Aan de hand van deze uitleg en de bijbehorende oefeningen kun je zelf met de Zielester aan de slag.

Je kunt er ook mee leren werken in de cursus Ontwikkel je intuïtie en de opleiding Listen tot your Soul, die binnenkort starten. Daar wordt uitgebreid gewerkt met deze bijzondere oefening.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *