Ontwikkel je intuïtie – Saskia Basten

Wanneer:
juni 3, 2020 @ 7:30 PM
2020-06-03T19:30:00+02:00
2020-06-03T19:45:00+02:00


Veel mensen doen intuïtie af als vaag en zweverig. In de ervaring van Saskia Basten is dat helemaal niet zo. Want intuïtie is iets dat heel gewoon is en goed te leren. Geen zweverig gedoe of hokus pokus. Maar: een praktische vijf stappen methode, waarmee je je intuïtie snel en effectief ontwikkelt. Daarmee zul je zien dat ook jij kan leren hoe je je intuïtie kan gebruiken en je je eigen antwoorden vinden op jouw vragen.

Saskia wil haar kennis en ervaring met je delen om je te laten zien dat hoe jij je intuïtie kan ontwikkelen. De training is een combinatie van wat uitleg, maar vooral veel praktische oefeningen. Hiermee leer je je intuïtie gebruiken en hoe je er op kan vertrouwen. De rode draad in de cursus is natuurlijk de intuïtie zelf, maar je leert ook om deze gebruiken, samen met je andere zintuigen. Zo ontwikkel je een sterk innerlijk kompas, dat je helpt om je keuzes te maken en je pad te lopen.


Daarbij gebruikt ze zoveel mogelijk gewone mensentaal, geen vage omschrijvingen, gewoon uitleggen zoals het is. En Saskia hoopt uit het diepste van haar hart dat je er iets aan hebt. Want je intuïtie gebruiken is niet alleen handig, maar ook erg leuk!

Lijkt je dat wel wat? Doe dan mee met deze cursus: Ontwikkel je intuïtie


Dit leer in je deze cursus:
– Wat intuïtie nu eigenlijk is en wat je ermee kan doen
– Een praktische vijf stappen methode waarmee snel en effectief je intuïtie kunt ontwikkelen
– Praktische oefeningen die je helpen om je intuïtie te ontwikkelen
– Hoe je je intuïtie kunt gebruiken, samen met je andere zintuigen

Dit is een basis training. Iedereen kan hier aan meedoen. Je hoeft geen speciale kennis te hebben, of bijzondere eigenschappen. Saskia werkt alleen met kleine groepen (max. 8 personen). Zo is er voldoende persoonlijke aandacht en kun je ook door elkaar wordt geïnspireerd.
In de cursus zal worden gewerkt met het boek van Saskia over intuïtie dat begin dit jaar is verschenen.

Let op
Ook wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Ook werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, volgens het ‘nieuwe normaal’ (zoals 1,5 meter afstand).

 

Over Saskia Basten

Saskia is de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werkt ze ook als Transformatie coach en trainer. Meer dan 10 jaar lang deed Saskia Basten onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Vrouwe van Avalon (Glastonbury), Aura- en chakratherapie en Meditatie-training.

Saskia heeft tijdens haar opleiding tot Transformatie coach veel geleerd over intuïtie, maar door haar leven nog veel meer. Ze weet niet alleen veel over intuïtie, ze heeft jarenlang onderzoek gedaan naar intuïtie. Ook geeft ze les in je intuïtie ontwikkelen oa. op een beroepsopleiding tot Transformatie caoch, waardoor ze beter heeft geleerd om anderen uit te leggen hoe ze hun intuïtie kunnen ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over Saskia BastenPraktische informatie:

Ontwikkel je intuïtie – Saskia Basten
Data: woensdag 3, 10, 17 en 24 juni
Tijd: 19.30 tot ca. 22.00 uur.
Kosten: €175 pp.
voor de vier lessen samen, incl. boekSchrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier