Listen to your Soul coaching

Met trots presenteer ik deze nieuwe en unieke opleiding: Listen to your Soul coaching. Je leert je afstemmen op en werken met de frequenties van de ziel. De opleiding Listen to your Soul coaching is geworteld in de oeroude wijsheid van de Kabbala, gecombineerd met moderne coachingstechnieken. Hierdoor is deze opleiding wonderschoon èn zeer effectief. Geen ellenlange praatsessies, maar snel en diepgaand werken.

De opleiding Listen to your Soul coaching is gebaseerd op de volgende drie pijlers:

  • Intuïtief coachen: Er wordt gewerkt met de praktische methoden de Aardester en de Zielester uit mijn boek Ontwikkel je intuïtie. Je leert je hiermee afstemmen op je eigen ziel en zo snel en gemakkelijk te coachen. Het boek krijg je aan het begin van de opleiding.
  • Individueel systemisch coachen: De Zielester biedt een prachtig handvat om te gebruiken bij individueel systemisch coachen. Deze methode wordt uitgelegd en uitgebreid geoefend.
  • Oorspronkelijke Kabbala: Deze oeroude, mystieke wijsheid wordt je op een praktisch en helder uitgelegd. Bovendien leer je hoe je met behulp van deze methode kunt coachen op het niveau van de ziel. Hierbij wordt ondermeer gewerkt met engelen, symbolen en inzichtkaarten.

Ook krijg je tijdens de opleiding enkele geheime sleutels, zodat je je kan afstemmen op de frequentie van de energievelden van de Levensboom.

Jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling krijgt zo een boost!

Unieke kans: De opleiding Listen to your Soul coaching start in het najaar (meer info volgt binnenkort), maar in deze bijzondere tijd wil ik je een waanzinnig aanbod doen: Jij kunt nu al deze opleiding doen, op vier maandagen in juni en juli met een zeer klein groepje van maximaal vier mensen voor een superlage prijs. Zie de Agenda voor meer informatie en aanmelden. Wacht niet te lang en grijp deze unieke kans!

Let op
Ook wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Ook werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, volgens het ‘nieuwe normaal’ (zoals 1,5 meter afstand).


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *