Wat is de rode draad in je leven? – Saskia Basten

Wanneer:
maart 19, 2019 @ 7:30 PM
2019-03-19T19:30:00+01:00
2019-03-19T19:45:00+01:00


Heb jij een belangrijk
thema in je leven, dat als een rode draad
door je leven loopt? Soms gaat het goed,
maar soms ben je er flink mee aan
het worstelen. Misschien voel je wel dat
het voor jou de tijd is om
dit thema eens op te pakken.

Of weet je juist niet goed wat de rode draad
in je leven is? Loop je wel tegen een aantal
zaken aan, maar wil je juist de rode draad
in jouw leven herkennen?


Saskia Basten zal je tijdens deze workshop duidelijk laten ervaren wat de rode draad in je leven is. En belangrijker: wat de levensles is die je uit deze rode draad kan leren. Saskia weet namelijk, uit eigen ervaring, dat de rode draad in je leven kennen en omarmen je leven een stuk makkelijker maakt. Hoezo dan? zul je je misschien afvragen. Omdat de rode draad in je leven niet zomaar jouw rode draad is. Deze is er met een reden, want het wil je iets vertellen. Het is als een soort kompas, dat je laat zien waarom je hier op aarde bent. En als je deze rode draad snapt, dan snap je de levensles die de rode draad je wil leren. En dan snap je waarom je hier op aarde bent. En op dat moment, verandert de rode draad van iets waar je last van hebt, in iets dat kan fungeren als je kompas.

Dan wijst de rode draad je de weg, die je wil gaan.
Ben je er aan toe om nu eindelijk te snappen wat jouw rode draad je wil vertellen? Kom dan naar de workshop: Wat is de rode draad in je leven?

Dit leer in je deze workshop:
– Wat de rode draad is in jouw leven
– Waarom het goed is om deze te leren (her)kennen
– Wat de levensles is die je rode draad je wil leren

Het vervolg op deze workshop is de training Vind je levensmissie, waarin we verder werken met de rode draad. In deze training ontdek je hoe je uit je Rode Draad je Levensmissie kunt halen èn hoe je deze Levensmissie een flinke boost kan geven.


Over Saskia Basten
Saskia is de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werkt ze ook als Transformatie coach en trainer. Meer dan 10 jaar lang deed Saskia Basten onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Vrouwe van Avalon (Glastonbury), Aura- en chakratherapie en Life & Soul Teacher.

Saskia heeft lang gezocht naar haar eigen rode draad. Ze is ooit begonnen als wetenschapper op de universiteit. Daarna heeft ze ook in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Maar daar lag haar hart niet en dus heeft ze het roer omgegooid en … de rode draad in haar leven gevonden.

Klik hier voor meer informatie over Saskia.

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.Praktische informatie:
Wat is de rode draad in je leven? – Saskia Basten
Datum: dinsdag 19 maart 2019
Tijd: 19.30 tot ca. 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard
St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze workshop

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier