… geeft je leven een enorme boost! – Saskia Basten

Veel mensen willen graag weten wat hun levensmissie is. En dat is niet voor niks. Want, weten waarom je hier op aarde bent, geeft enorme rust en blijheid. Want hoe kun je je leven betekenis geven als je dat niet weet?

Ik ben zelf lang op zoek geweest naar haar Levensmissie. Maar ik heb hem gevonden en ontdekte dat je Levensmissie werkt als een soort kompas. Het stelt je in staat om haarscherp aan te voelen wat goed is voor jou en hoe jij je zielepad kan lopen.

In deze cursus ben ik dan ook de reisleider voor jouw unieke zielepad. Ik laat je zelf je eigen Levenmissie ontdekken en geeft je een ander, frisse blik op jezelf en de wereld om je heen.

Maar dat is nog niet alles. Door deze cursus krijgt je leven een enorme boost. Ik geef je namelijk


de geheime sleutels voor energetische kwaliteiten als
overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie

Vervolgens kun je dan gaan werken met deze krachten. Dit zijn krachten van het Universum, naar ons toe gebracht door de Kabbalah, de Levensboom en de Engelen. Je bent hierdoor je in staat om jouw droomleven te creëren. Dit is ook in lijn met de Zeven Spirituele Wetten van Succes van Deepak Choprak. 

Welke inzichten kun je verwachten tijdens deze cursus?
– Wat jouw Levenmissie is
– Waarom jij deze unieke Levenmissie hebt
– Welke levenslessen je hieruit kan leren
– Hoe je kan samenwerken met energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie om jouw droomleven te creëren
– Hoe je je Levensmissie een enorme boost kan geven

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer.

Klik hier voor meer informatie over mij.

 Praktische informatie 

Licht op je levensmissie wordt gegeven door Saskia Basten in
Cultureel centrum Den Boogaard, St. Jansplein 5 , Moergestel. Kijk in onze Agenda voor de actuele data, en tijden en kosten.

AGENDA


Geen evenementen gevonden!