Ontdek je levensmissie


… en geef je leven een enorme boost! – Saskia Basten

Veel mensen willen graag weten wat hun levensmissie is. En dat is niet voor niks. Want, weten waarom je hier op aarde bent, geeft enorme rust en blijheid. Want hoe kun je je leven betekenis geven als je dat niet weet?

Ik ben zelf lang op zoek geweest naar haar Levensmissie. Ik wist niet goed wat mijn missie was en dat gaf veel onrust. Maar ik heb hem gevonden en ontdekte dat het kennen van je eigen Levensmissie alles verandert.
Want wat heb ik ontdekt? Dat je Levensmissie werkt als een soort kompas. Het stelt je in staat om haarscherp aan te voelen wat goed is voor jou en hoe jij je zielepad kan lopen.

In deze training ben ik dan ook de reisleider voor jouw unieke zielepad. Ik laat je zelf je eigen Levenmissie ontdekken en dat is voor jou een transformatie proces dat je zal ontroeren en optillen naar een nieuw niveau. Ik laat je anders naar jezelf en de wereld om je heen kijken en geef je effectieve oefeningen.

Maar dat is nog niet alles. Door deze training krijgt je leven een enorme boost. Ik geef je namelijk

de geheime sleutels om energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie te activeren!

Vervolgens kun je dan gaan werken met deze krachten. Dit kun je vergelijken met de Krachtmedicijnen waar Sjamanen mee werken of de Wetten van Succes van Deepak Choprak. Je leert hiermee namelijk samenwerken met de krachten uit het universum, waardoor je in staat bent om jouw droomleven te creëren. 

Wat voor een inzichten kun je verwachten tijdens deze training?
– Wat je Levenmissie is
– Waarom jij deze unieke Levenmissie hebt
– Welke levenslessen je hieruit kan leren
– Hoe je kan samenwerken met energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie om jouw droomleven te creëren
– Hoe je je Levensmissie een enorme boost kan geven

 

Over Saskia Basten

Ik ben de eigenaresse en drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast ben ik Transformatie coach en trainer. Meer dan 20 jaar lang deed ik onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Vrouwe van Avalon (Glastonbury), Aura- en chakratherapie en Life & Soul Coach en Teacher.

Ik heb lang gezocht naar mijn eigen, unieke levensmissie. Zo ben ik ooit begonnen als wetenschapper op de universiteit. Daarna heb ik nog in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Maar daar lag mijn hart niet en dus heb ik het roer omgegooid en … de unieke missie in mijn leven gevonden: andere mensen de weg wijzen op hun Levenspad!

Meer informatie over Saskia: huisvantransformatie.nl/saskia


Praktische informatie 

Wat is je levensmissie? – Saskia Basten
Data: In 2020 wordt er weer een nieuwe reeks gegeven. De data worden dan gecommuniceerd via de Agenda en de nieuwsbrief.