Licht op je levensmissie


… geeft je leven een enorme boost! – Saskia Basten

Veel mensen willen graag weten wat hun levensmissie is. En dat is niet voor niks. Want, weten waarom je hier op aarde bent, geeft enorme rust en blijheid. Want hoe kun je je leven betekenis geven als je dat niet weet?

Ik ben zelf lang op zoek geweest naar haar Levensmissie. Maar ik heb hem gevonden en ontdekte dat je Levensmissie werkt als een soort kompas. Het stelt je in staat om haarscherp aan te voelen wat goed is voor jou en hoe jij je zielepad kan lopen.

In deze cursus ben ik dan ook de reisleider voor jouw unieke zielepad. Ik laat je zelf je eigen Levenmissie ontdekken en geeft je een ander, frisse blik op jezelf en de wereld om je heen.

Maar dat is nog niet alles. Door deze cursus krijgt je leven een enorme boost. Ik geef je namelijk


de geheime sleutels voor energetische kwaliteiten als
overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie

Vervolgens kun je dan gaan werken met deze krachten. Dit zijn krachten van het Universum, naar ons toe gebracht door de Kabbala, de Levensboom en de Engelen. Je bent hierdoor je in staat om jouw droomleven te creëren. Dit is ook in lijn met de Zeven Spirituele Wetten van Succes van Deepak Choprak. 

Welke inzichten kun je verwachten tijdens deze cursus?
– Wat jouw Levenmissie is
– Waarom jij deze unieke Levenmissie hebt
– Welke levenslessen je hieruit kan leren
– Hoe je kan samenwerken met energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie om jouw droomleven te creëren
– Hoe je je Levensmissie een enorme boost kan geven

 

Over Saskia Basten

Ik ben de eigenaresse en drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast ben ik Transformatie coach en trainer. Meer dan 20 jaar lang deed ik onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Vrouwe van Avalon (Glastonbury), Aura- en chakratherapie en Life & Soul Coach en Teacher.

Ik heb lang gezocht naar mijn eigen, unieke levensmissie. Zo ben ik ooit begonnen als wetenschapper op de universiteit. Daarna heb ik nog in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Maar daar lag mijn hart niet en dus heb ik het roer omgegooid en … de unieke missie in mijn leven gevonden: andere mensen de weg wijzen op hun Levenspad!

Meer informatie over Saskia: huisvantransformatie.nl/saskia


Praktische informatie 

Licht op je levensmissie – Saskia Basten
Data: woensdag 11 en 25 maart, 8 april, 6 en 20 mei 2020
Tijd: 9.30 tot ca. 12.30 uur. De zaal is om 9.15 uur open 
Kosten: €175 per persoon
Locatie: Moergestel


Schrijf je nu in voor deze cursus


Klik daarvoor op de onderstaande knop Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond. Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier