Leven in je eigen ritme – cursus

We snappen allemaal best dat het tempo van ons leven te hoog ligt. Velen van ons willen graag bewuster leven, in het ritme van de natuur. Maar ja, hoe kun je je eigen ritme vinden? En er dan ook nog tijd voor vinden in je drukke leven? Pfff, ingewikkeld. Ik heb er zelf jarenlang mee geworsteld.

In deze cursus ~ speciaal voor vrouwen ~ leer je je afstemmen op het ritme van de seizoenen, de natuur en de maan. Zo ontdek je de schoonheid en kracht van jouw natuurlijke cyclus. We ontdekken hoe Moeder Aarde en al haar prachtige godinnen onze vrouwelijke wijsheid kunnen laten groeien. Bij elk seizoen leren we een andere godin kennen. Dit zijn godinnen uit West-Europa, zoals Nehalennia, Vrouw Holle, Gaia en Brighid. Zij helpen je om jouw innerlijke bron (terug) te vinden. We bezoeken bijzondere krachtplekken in de natuur en verbinden ons met elkaar en ons eigen lichaam. De cursus biedt je veel mogelijkheden om dit alles in je dagelijkse leven langzaam maar zeker toe te gaan passen.

Zo vind je stap voor stap je eigen ritme

Deze cursus is een heerlijke mix van praktische oefeningen, ceremonies in de natuur, intuïtie, godinnen-energie en intieme vrouwencirkels. We gebruiken kaarten, dans, creativiteit, meditaties en soms ook stilte. Hierdoor ontwikkel je op een natuurlijke manier je sensitiviteit, je intuïtie en ontdek je hoe jij ook een authentieke wijsheid bezit. Deze kwaliteiten zijn je geboorterecht, aan jou doorgegeven door jouw voormoeders. Ik leef al jarenlang op deze manier, in mijn eigen ritme. Het werken met de natuur, de maan en de godinnen heeft me hierbij enorme geholpen.

Vind een nieuwe balans in jouw Vrouw Zijn

De bijeenkomsten zijn in principe in Den Boogaard in Moergestel, op vrijdag van 9.30-16.00 uur. Als het weer het toelaat gaan we ook naar bijzondere krachtplekken in de natuur in Midden-Brabant. Er zijn 6 bijeenkomsten op de volgende data, gekoppeld aan de jaarfeesten:
2024:
27 september – herfstfeest
8 november – samhain (midden van de herfst)
20 december – winterzonnewende
2025:
31 januari –  imbolc (midden van de winter)
14 maart – lentefeest
25 april – beltane (midden van de lente)

Rond de datum van midzomer (20 juni) is er een meerdaagse reis naar een bijzondere locatie binnen Nederland (België, of Duitsland). Deze is het vervolg op de cursus, maar maakt er geen deel van uit. Je kunt zelf kiezen of je meegaat.

Speciale actie: Tot 8 augustus betaal je geen €595,-, maar slechts €555,-!

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als trainer en transformatie- en traumatherapeut.
Klik hier voor meer informatie over mij.

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop.
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 27 2024

Tijd

09:30 - 16:00

Kosten

€ 595.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten