In 1 avond een rustiger hoofd – Saskia Chatillon

When:
januari 20, 2021 @ 7:30 PM
2021-01-20T19:30:00+01:00
2021-01-20T19:45:00+01:00


Rust in je hoofd krijgen kun je zien als een spier die je kunt trainen. Het is een vaardigheid die je kunt toepassen, ook tijdens je drukke dag. Vooral dan! Deze avond ga je de binnenkant van je hoofd verkennen en leer je praktische technieken om meer innerlijke rust te krijgen.

Rust in je hoofd levert namelijk veel op:
– 10x meer focus
– 4x meer energie
– 40% minder energie

Innerlijke rust is een basis die ook zorgt voor een groter gevoel van geluk en vrede. Je creativiteit en vermogen om oplossingen te vinden vergroten met rust, samen met je intuïtie. Deze werken namelijk beter wanneer het gekakel in je hoofd stiller is.


Je leven kan dus een stuk leuker en effectiever worden met rust in je hoofd

Een rustiger hoofd zorgt ook voor verdieping, want je krijgt meer zicht op je mind, je emoties en op wat je nu echt in het leven wilt. Je hoofd heeft met al deze facetten te maken, vandaar dat we werken volgens de vier intelligentiesystemen: mentale intelligentie (IQ), fysieke intelligentie (FQ), emotionele intelligentie (EQ) en spirituele intelligentie (SQ). 

Bij de één is het lichaam een handige ingang om rustiger in je hoofd te worden, dan ben je blij met de FQ-tips. Een ander struikelt over emoties die je hoofd drukker maken, voor jou werken de EQ-tips goed. Een volgende wil inzicht in de werking van gedachten en hersenen (IQ) en iemand anders is weer blij met zingeving en verdieping naar rust, de SQ. Ze gaan allemaal voorbij komen.

Deze avond geeft je simpele theorie, maar vooral veel praktische tips. Kom een rustiger hoofd halen en schrijf je in.

 

over Saskia Chatillon

Saskia Chatillon Defraeye helpt sinds 2002 mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze is trainer en auteur, haar boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd is vorig jaar uitgegeven en nu al een klassieker is (5 sterren bij bol.com).

Saskia heeft tien jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt, wat haar liefde voor praktisch en efficiënt werken voedde. Daarna verdiepte ze zich met opleidingen in binnen- en buitenland in o.a. mediumschap, healing, leiderschap en meditatie. Ze bestudeert en beoefent zenboeddhisme, wat een continue bron van rust en verdieping geeft.

Al haar ervaring komt samen in haar incompany trainingen In 1 dag een rustiger hoofd en in haar mentoring van leiders naar innerlijke rust.

Meer informatie: saskiachatillon.nl


Praktische informatie:

In 1 avond een rustiger hoofd – Saskia Chatillon
Datum: 20 januari 2021
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
De zaal is om 19.15 uur open.
Kosten: €25 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard,
St. Jansplein 5 , Moergestel


Corona:
Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar.
Mochten er weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit uitstellen tot een later tijdstip.

 

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op
De inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier