Heel je trauma – cursus

Heb jij dat ook dat je iets heel graag wil, maar dat het je steeds niet lukt? Misschien weet je niet goed hoe je de gewenste verandering doet. Of misschien weet je dat best, maar lukt het je maar niet om er tijd voor vrij te maken. Het kan zelfs zo zijn dat je wel aanvoelt dat je jezelf tegenhoudt, jezelf eigen zit te saboteren. Oké, en dan? Ik heb voor mezelf ontdekt dat ik mezelf lang tegenhield om echt te veranderen omdat ik last had van onbewuste en onverwerkte overtuigingen, blokkades en zelfs trauma’s. Pas toen ik die aanpakte, ontstond er ruimte voor groei en verandering.

Ik kon deze innerlijke sabotage aanpakken door mijn opleiding Psychotraumatologie. Daarin leerde ik het begeleiden van trauma-opstellingen. Opstellingen maken zichtbaar wat er -vaak onzichtbaar- als onderstroom in jou of jouw omgeving aanwezig is.

Onderzoek waarin je jezelf afremt of blokkeert

Deze systemische cursus is een reeks van drie dagen waarin we werken in een kleine en veilige setting. Het mooie van de methode is dat je niet opnieuw door je vroegere ervaringen heen hoeft te gaan. In plaats daarvan kijk je als het ware in een soort spiegel die je door de andere deelnemers wordt getoond. De trauma-opstelling zijn wonderlijk zacht en krachtig tegelijk. Ze hebben een helende werking en zorgen ervoor dat je vooral meer liefdevol naar jezelf kan gaan kijken. Je krijgt sowieso twee keer de gelegenheid om jouw verlangen uitgebreid in de groep op te stellen. Door de interactieve en intensieve werkvorm zul je alle dagen met een gevulde rugzak naar huis gaan. Ik geen andere methode die zo goed werkt en tegelijkertijd zo zacht en liefdevol is. Ook het samen een paar dagen werken met elkaar op dit thema geeft veel herkenning, compassie en een verdieping van je ervaring. Daarom werkt het zelfs beter dan individuele therapie!

Door opstellingen ontstaan rust, heling en ruimte voor verandering

Door de kleine groep waarmee we werken, maximaal 8 personen, is er veel tijd en aandacht voor jou. De data van de drie vrijdagen zijn:
2024: 22 november en 6 december
2025: 17 januari

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als trainer en transformatie- en traumatherapeut. Klik hier voor meer informatie over mij.

Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knopLet op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond. Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 22 2024

Tijd

09:30 - 16:00

Kosten

€ 333.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten