Intuïtie wijst je de weg

Nu, begin 2021 zit ik 10 jaar in het vak. Ik heb er nooit een moment spijt van gehad dat ik Transformatie coach en trainer ben geworden. Mooie ontwikkelingen van de afgelopen jaren waren de groei van het Huis van Transformatie, de samenwerking met de NEM Academy en natuurlijk mijn boek ‘Ontwikkel je intuïtie’. Intuïtie is een fantastisch en inspirerend onderwerp, waar zelfs de serieuze media steeds meer aandacht voor krijgt. Vandaar dat mijn thema voor 2021 wordt: Intuïtie wijst je de weg!


Intuïtie is zelfs een geheim wapen?!

Er zijn steeds meer mensen die inzien dat intuïtie een erg handig middel is. Vorige week verschenen er zelfs positieve berichten over intuïtie op zakelijke fora als LinkedIn en Intermediair. In beide berichten wordt intuïtie genoemd als een ‘geheim wapen voor 2021’. Het artikel op Intermediair legt zelfs uit dat er tegenwoordig bewijs is dat onderbuikgevoelens en intuïtie een wetenschappelijke basis hebben:

‘Maar wist je dat inmiddels wetenschappelijk bewezen is dat onderbuikgevoel letterlijk bestaat? Neurobiologisch onderzoek heeft een complex communicatiesysteem aangetoond tussen de neuronen in ons darmstelsel en ons limbische (oer)brein, dat essentieel is voor onze besluitvorming. Je darmen hebben letterlijk de mogelijkheid om terug te koppelen wat je ‘gevoel’ over iets is.

Mooi om te zien dat steeds meer mensen ontdekken hoe fijn en handig intuïtie is!


Vanuit je luie stoel?

Intuïtie gebruiken is niet iets dat de meeste van ons vroeger al hebben geleerd. Sommige mensen wel natuurlijk, maar het is geen vak op school en ook staat het niet hoog op het opvoedlijstje van de meeste ouders. Toch kun je vrij gemakkelijk leren om je intuïtie te gebruiken. Speciaal voor deze periode waarin we veel thuis moeten zijn heb ik een online-cursus ‘Ontwikkel je intuïtie’ gemaakt. Deze kun jij thuis, vanuit je luie stoel doen en zo je eigen intuïtie (beter) leren gebruiken. Lijkt je dat wel wat, klik dan hier. Als je je inschrijft voor 1 maart 2021 dan krijg je nu €11,- korting!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *