Wordt 2020 jouw jaar?


We staan weer aan het begin van een nieuw jaar. En wat voor een jaar. Het jaartal is erg mooi, 2020. Dubbele getallen, veel mensen zijn er dol op. Ze kunnen veel voor je betekenen. Weet jij al wat dit komende jaar gaat brengen? Vast niet, maar weet je wel wat jij wenst voor dit komende jaar? Hoe leuk zou het zijn om een mooie intentie neer te zetten voor 2020? Geen goede voornemens als meer sporten en minder snoepen, maar iets echt moois, iets waar jij echt blij van wordt! Mijn intentie voor het komend jaar heeft te maken met mijn boek over intuïtie dat ik gisteren kreeg van de uitgever. Wil je weten wat mijn intentie is en hoe deze jou kan inspireren, lees dan nog even verder….

Het nieuwe jaar is voor mij wel heel mooi begonnen. Zoals veel enthousiaste lezers droom ik er al jaren van om zelf een boek te schrijven. Vorig jaar trok ik de stoute schoenen aan en schreef het boek: Ontwikkel je intuïtie en beantwoord je levensvragen. Gisteren ontving ik de eerste exemplaren van dit boek, uit handen van de uitgever (A3 boeken). Dat is dus echt een droom die is uitgekomen voor mij.


Ik vond het superleuk om een boek te schrijven over intuïtie. Ik vind het een boeiend onderwerp en benader het graag nuchter en praktisch. Ik dacht, als ik graag mijn intuïtie op een praktische manier gebruik, dan zijn er vast veel meer mensen die dit ook prettig zullen vinden. Mede daarom schreef ik dit boek met veel praktische uitleg en handvatten. Ik gebruik daarbij zo veel mogelijk gewone mensentaal, geen vage omschrijvingen; gewoon hoe ik het zie.

Ik schreef dit boek ook, omdat ik voelde dat de kennis en woorden van het boek al in de kosmos aanwezig waren en dat het de bedoeling was dat ik deze zou opschrijven. Ik geef toe dat dit wel wat zweverig kan klinken. Maar het was echt zo. Het boek was er al, ik hoefde het alleen maar op te schrijven. De beroemde kunstenaar Michelangelo zei het zo: “Elk blok steen houdt een beeld verborgen en het is de taak van de beeldhouwer om het te ontdekken.” Zo zat er in het universum een boek over intuïtie dat ik moest schrijven en ik werd daarbij ondersteund door de kosmos.


Samenwerken met het universum werkt ook goed bij intenties. Zo ben ik gaan zitten en me verbonden met de stroom van het universum en een intentie gekozen voor dit jaar: zoveel mogelijk mensen laten ontdekken hoe leuk en makkelijk werken met je intuïtie is. Probeer het zelf ook maar eens: ga rustig zitten en stem je af op het universum. Kijk dan eens wat er bij je op komt en zie wat er allemaal voor een moois op je pad zou kunnen komen. Voel dan waar jij echt blij van zou worden en kies dat als intentie voor het komende jaar. Dan zou het zo maar eens kunnen dat je aan het einde van het jaar terugkijkt en ontdekt dat je intentie is uitgekomen, net als mijn droom. Ik wens je dan ook een prachtig 2020 toe, moge al je intenties realiteit worden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *