Jouw unieke soulsymbol

Je ziel is je essentie, het meest zuivere deel van jou. Het is een krachtige, magische stroom van energie die je leven kleur geeft. Ik zie het voor me als een soort van twinkelende sterrenstof die in ons en om ons heeft beweegt. Het is jouw innerlijke bron en daarmee ook je inspiratiebron en krachtbron. Je bewust zijn van je ziel geeft meer flow in je leven.

Maar hoe doe je dat, je bewust worden van je ziel? Je kunt er niet over nadenken, je kunt hem ook niet zomaar voelen. Je ziel heeft zo’n hoge trilling, die gaat boven je gedachten en gevoelens uit. De ziel heeft in principe geen woorden. Ik noem dat ook wel: je ziel is. Je ziel kan wel -via je intuïtie- communiceren met woorden, maar ‘denkt’ zelf meer in symbolen. Je kunt je ziel dus beter leren kennen via symbolen, of beter gezegd: via jouw soulsymbol.

Met de energie van de engelen

Dit soulsymbol is een uniek symbool dat ik speciaal voor jou kan maken. Ik werk al jaren met de oeroude kennis van de kabbalah en de engelen (Angelologie). Daarbinnen wordt onder andere gewerkt met de kracht van dergelijke oude symbolen. De engelen hebben me laten zien hoe ik zo’n soulsymbol kan maken. Ik maak daarvoor een energetische verbinding tussen jouw ziel en de mijne – met de hulp van de engelen. Zo ontstaat jouw unieke soulsymbol. Aan de rechterkant zie je een voorbeeld van hoe zo’n symbool er dan uit komt te zien. Door het gebruik van zilverkleurige verf voor het symbool is het geheel elegant en tegelijkertijd energetisch krachtig.

Je krijgt je soulsymbol als een bewerkte artprint, in een mooie witte lijst met een formaat van 30 bij 30 centimeter. Je kunt deze ophangen of een plekje geven op jouw kast. Geef hem een speciale plek, waar je hem regelmatig ziet of bij jouw favoriete meditatieplekje. Dan kun je ernaar kijken en dan je ogen sluiten en hem met je innerlijke oog gaan zien. Zo zal je soulsymbol en daarmee ook jouw eigen ziel heel krachtig voor je worden. De kosten voor het maken en versturen van jouw soulsymbol zijn €88,-. 

Wil je een soulsymbol voor jezelf bestellen?

Dat kan!
Het soulsymbol kost €88,-. Dit is inclusief een mooie, sfeervolle lijst en verzendkosten.

Klik hiervoor op de onderstaande knop

Let op: u wordt doorgestuurd naar een betalingssysteem. Na betaling ontvangt u het boek binnen ca. 2 werkdagen.

Lukt het niet, neem dan even contact op via het contactformulier