Podcast Hart&Ziel #1 – Ontwikkel je intuïtie 1

Op deze bijzondere dag 20-02-2020 deel ik hier graag de allereerste aflevering van een nieuwe reeks podcasts, genaamd Hart&Ziel. Ik maak deze podcasts, op veler verzoek, om jou te inspireren om de verbinding met jouw eigen Hart en Ziel te versterken. Ik vind het zelf heerlijk om zo te leven en kies onderwerpen uit voor de podcasts, waarvan ik hoop dat jij ze net zo leuk en interessant vindt als ik. Ook zullen er regelmatig antwoorden op jouw levensvragen voorbij komen.

Het onderwerp van de eerste podcast is:
Ontwikkel je intuïtie
De podcast is gebaseerd op mijn boek met dezelfde naam. Ik leg uit hoe ik naar intuïtie kijk en geef meteen wat handreikingen zodat je je eigen manier van intuïtie kan gaan ontdekken.

Klik op het witte driehoekje in de zwarte balk hieronder om te luisteren naar de podcast. Ga er maar eens lekker voor zitten met een bakkie koffie of thee en veel luisterplezier. Er volgen binnenkort meer podcasts. Je kunt de podcasts ook beluisteren op Spotify.
Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Je kunt hier onder een reactie achterlaten, dat zou ik heel leuk vinden! Mocht je meer willen weten over het boek Ontwikkel je intuïtie, klik hier. Mocht je een levensvraag hebben, waarvan je graag wil dat ik deze in een podcast beantwoord, dan hoor ik het ook graag. Binnenkort volgen er meer podcasts….De muziek die je hoort in de podcast is het nummer Heartbreaking van Kevin MacLeod.


1 antwoord
  1. Gebruiker avatar
    Ingrid M zegt:

    Geweldige podcast. Heel fijn om te luisteren. Wat heb jij een warme en mooie stem! En wat een heldere uitleg over intuïtie. Een cadeautje Dank! Ik wil graag snel meer van jou beluisteren en ben benieuwd naar deel 2!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *