Listen to your Soul


Met trots presenteer ik een nieuwe en unieke opleiding bij het Huis van Transformatie: Listen to your Soul. Je leert je afstemmen op en werken met de frequenties van de ziel. De opleiding Listen to your Soul is geworteld in oeroude wijsheidstradities, gecombineerd met moderne coachingstechnieken. Hierdoor is deze opleiding wonderschoon èn zeer effectief. Geen ellenlange praatsessies, maar snel en diepgaand werken.

De opleiding Listen to your Soul is gebaseerd op de volgende drie pijlers:

 • Intuïtief coachen: Er wordt gewerkt met de praktische methoden de Aardester en de Zielester uit mijn boek Ontwikkel je intuïtie. Je leert je hiermee luisteren naar je eigen ziel en die van je klanten. Het boek krijg je aan het begin van de opleiding.
 • Individueel systemisch coachen: We werken met verschilllende vormen van individueel systemisch coachen. Denk hierbij aan familie-opstelllingen, opstellen van ziekte of innerlijke delen en organisatie-opstellingen. Deze manier van werken wordt uitgelegd en uitgebreid geoefend.
 • Mystieke wijsheid: Dit alles is geworteld in de eeuwenoude kennis van Sjamaanse Kabbala. De Kabbala is een oeroude mystieke wijsheid en het Sjamanisme maakt het lekker aards en praktisch. Dit maakt dat je meteen ziet hoe je deze kennis ook nu goed kunt inzetten in je leven. Er wordt ondermeer gewerkt met Spirit, symbolen en inzichtkaarten.

Ook krijg je tijdens de opleiding enkele geheime, mystieke sleutels, zodat je je kan afstemmen op de frequentie van de energievelden van de Levensboom.


Jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling krijgt zo een boost!

Door te werken op het niveau van de ziel kom je verder en dieper dan met praten alleen. Je leert hoe je kan luisteren naar jouw eigen ziel en naar dat van je klanten. Je werkt zo op een diep level met je klanten. Dit geeft ook hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling een enorme versnelling!

Wat leer jij onder andere in je deze opleiding:

 • Hoe je een klacht kan transformeren naar een kracht
 • Werken met de helende kracht van symbolen
 • Verbinden met jouw spirituele hart en leven in je hart
 • Je Ziel gebruiken als kompas
 • Samenwerken en healen met de Spirit van Krachtdieren, Engelen en Kosmische Wetten
 • Enkele mystieke sleutels naar energievelden die jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling een enorme boost geven èn die van je klant
 • En nog véél meer…

Praktische informatie

De opleiding Listen to your Soul start in het najaar van 2020 en bestaat uit drie modules. Deze modules samen vormen een mooi totaalpakket:

 • Module 1: Heel je Leven
  Listen to you Body & Mind: een rustig hoofd, succesvol in je werk, en een goede gezondheid. Start op woensdag 14 oktober 2020.
  Klik hier voor meer informatie.
 • Module 2: Heel je Hart
  Listen to your Heart: gezonde relaties, open staan voor (zelf)liefde en compassie. Start op woensdag 13 januari 2021.
  Klik hier voor meer informatie.
 • Module 3: Heel je Ziel
  Listen to your Soul: verbinden met je Ziel, je innerlijke Bron. Start op woensdag 7 april 2021.
  Klik hier voor meer informatie.

Deze drie modules zijn los van elkaar te volgen, maar wel alleen in deze volgorde. Aan het einde van elke module krijg je een certificaat. Als je alledrie de modules hebt voltooid krijg je een diploma als Soulcoach.
De opleiding Listen to your Soul is bedoeld als bijscholing voor coaches en therapeuten en is het resultaat van mijn kennis en jarenlange ervaring als Transformatie coach en trainer. Wil je meer weten over de opleiding of weten of het iets voor jou is? Bel me dan gerust even voor meer informatie op: 06-51003388.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als zelfstandig. Transformatie coach en trainer. Tenslotte ben ik verbonden als coördinator en docent aan de NEM Academy, waar mensen worden opgeleid tot Transformatie coach en therapeut. Coaches opleiden is iets dat ik dus al jaren doe.

Klik hier voor meer informatie over mij.Praktische informatie

Ik ben op dit moment bezig met het herschrijven van dit lesmateriaal om het samen met de NEM Academy -waar ik als freelance docent werk- aan te bieden. Binnenkort volgt meer informatie, maar ik ga er van uit dat de vernieuwde opleiding in het eerste kwartaal van 2021 start.

Corona
Wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Zo werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, met voldoende afstand tot elkaar.
Mochten er weer strengere maatregelen volgen, die het niet mogelijk maken elkaar fysiek te ontmoeten, dan kan het zijn dat we deze activiteit uitstellen tot een later tijdstip.


Agenda

dec
9
wo
7:30 PM Soulreading – Boodschappen voor ...
Soulreading – Boodschappen voor ...
dec 9 @ 7:30 PM
Soulreading - Boodschappen voor jou!
DEZE ACTIVITEIT IS UITVERKOCHT, in 2021 wordt deze weer herhaald! Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel. In mijn visie komt je[...]
jan
20
wo
7:30 PM In 1 avond een rustiger hoofd – ...
In 1 avond een rustiger hoofd – ...
jan 20 @ 7:30 PM
In 1 avond een rustiger hoofd - Saskia Chatillon
Rust in je hoofd krijgen kun je zien als een spier die je kunt trainen. Het is een vaardigheid die je kunt toepassen, ook tijdens je drukke dag. Vooral dan! Deze avond ga je de[...]
feb
3
wo
7:30 PM Opstellingen – Bewegingen van de...
Opstellingen – Bewegingen van de...
feb 3 @ 7:30 PM
Opstellingen - Bewegingen van de Ziel
Opstellingen maken zichtbaar wat er -vaak onzichtbaar- als onderstroom in jou of jouw omgeving aanwezig is. Hierdoor ontstaat rust, heling en ruimte voor verandering. Opstellingen kun je vooral goed gebruiken als je een bepaalde wens[...]