Intuitief persoonlijk leiderschap


Met trots presenteer ik een unieke opleiding die is ontstaan uit de plezierige samenwerking met de NEM Academy. Ik werk daar al een paar jaar als coördinator en docent. In september 2021 is deze nieuwe opleiding voor het eerst gestart, die ik heb geschreven en waarin ik zelf als docent lesgeef. Je kunt voor deze opleiding in aanmerking komen voor het STAP-budget, waardoor deze bijna gratis te volgen is!

Intuïtief persoonlijk leiderschap

Werken met je intuïtie krijgt steeds meer aandacht. En dat is niet voor niets, want intuïtie geeft je een vlijmscherp innerlijk kompas. Ook in het bedrijfsleven wordt steeds meer erkend dat intuïtie een belangrijke rol kan spelen bij het nemen van beslissingen.
Je intuïtie is dan ook een prachtig instrument om in te zetten op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Intuïtie is verbonden je ziel; het is de stem van je ziel. De ziel staat daarom in deze opleiding centraal, want dat is het meest zuivere deel van jou. Het is dat deel in jou dat precies weet wat de bedoeling is van jouw leven. In deze opleiding leer je je verbinden met jouw ziel. Daardoor ontdek je hoe je intuïtieve vermogens optimaal kunt inzetten en hoe je het leven kunt leiden waar je voor gekomen bent.

Je ontwikkelt je intuïtie én jezelf als persoonlijk leider

In de opleiding ga je ook de persoonlijk leider in jou flink de ruimte geven. Onder andere door het ontwikkelen van zelfinzicht, een eigen visie en een heldere helicopterview. Je boort je innerlijke kracht aan en bekijkt welke plek en rollen jij inneemt in het leven. Je gaat voelen of dit ook wel echt is wat je wilt en bij je past.
Je leert bewust om te gaan met het krachtenveld in je omgeving en de eventueel aanwezige onderstromen. Je ontvangt tijdens de lessen krachtige tools om zelfstandig beslissingen te nemen en daarmee het leven te creëren dat jij wenst.
Naast intuïtie en het verbinden met de ziel leer je werken met het Hoger Zelf, energie, kosmische krachten en opstellingen. Ook ga je werken met het het levenswiel dat gebaseerd is op de oeroude kennis van Sjamanisme en Kabbala. Zo ontstaat een prachtige mix van oude kennis en moderne tools en technieken, waarmee jij richting kan geven aan eigen leven.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als zelfstandig Transformatie coach en trainer. Tenslotte ben ik verbonden als coördinator en docent aan de NEM Academy, waar mensen worden opgeleid tot Transformatie coach en therapeut. Ik zal de opleiding Intuïtief persoonlijk leiderschap verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over mij.Praktische informatie

De opleiding Intuïtief persoonlijk leiderschap is gestart in het najaar van 2021 en wordt volledig gegeven bij de NEM Academy in Breda. Je kunt twee keer per jaar beginnen met de opleiding.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Wil je graag meer weten over deze opleiding of weten of het iets voor jou is? Bel me dan gerust even voor meer informatie op: 06-51003388.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!