Intuitief persoonlijk leiderschap


Met trots presenteer ik een nieuwe en unieke opleiding die is ontstaan uit de plezierige samenwerking met de NEM Academy. Ik werk daar al een paar jaar als coördinator en docent. In september 2021 starten we samen de nieuwe opleiding, die ik heb geschreven:

Intuïtief persoonlijk leiderschap

Werken met je intuïtie krijgt steeds meer aandacht. En dat is niet voor niets, want intuïtie geeft je een vlijmscherp innerlijk kompas. Ook in het bedrijfsleven wordt steeds meer erkend dat intuïtie een belangrijke rol kan spelen bij het nemen van beslissingen.
Je intuïtie is dan ook een prachtig instrument om in te zetten op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Intuïtie is verbonden je ziel; het is de stem van je ziel. De ziel staat daarom in deze opleiding centraal, want dat is het meest zuivere deel van jou. Het is dat deel in jou dat precies weet wat de bedoeling is van jouw leven. In deze opleiding leer je je verbinden met jouw ziel. Daardoor ontdek je hoe je intuïtieve vermogens optimaal kunt inzetten en hoe je het leven kunt leiden waar je voor gekomen bent.

Je ontwikkelt je intuïtie én jezelf als persoonlijk leider

In de opleiding ga je ook de persoonlijk leider in jou flink de ruimte geven. Onder andere door het ontwikkelen van zelfinzicht, een eigen visie en een heldere helicopterview. Je boort je innerlijke kracht aan en bekijkt welke plek en rollen jij inneemt in het leven. Je gaat voelen of dit ook wel echt is wat je wilt en bij je past.
Je leert bewust om te gaan met het krachtenveld in je omgeving en de eventueel aanwezige onderstromen. Je ontvangt tijdens de lessen krachtige tools om zelfstandig beslissingen te nemen en daarmee het leven te creëren dat jij wenst.
Naast intuïtie en het verbinden met de ziel leer je werken met het Hoger Zelf, energie, kosmische krachten en opstellingen. Ook ga je werken met het het levenswiel dat gebaseerd is op de oeroude kennis van Sjamanisme en Kabbala. Zo ontstaat een prachtige mix van oude kennis en moderne tools en technieken, waarmee jij richting kan geven aan eigen leven.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als zelfstandig Transformatie coach en trainer. Tenslotte ben ik verbonden als coördinator en docent aan de NEM Academy, waar mensen worden opgeleid tot Transformatie coach en therapeut. Ik zal de opleiding Intuïtief persoonlijk leiderschap verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over mij.Praktische informatie

De opleiding Listen to your Soul start in het najaar van 2021 en wordt volledig gegeven bij de NEM Academy in Breda.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Wil je graag meer weten over deze opleiding of weten of het iets voor jou is? Bel me dan gerust even voor meer informatie op: 06-51003388.


Agenda

mei
26
wo
19:30 Akasha en Lichtcode Experience –...
Akasha en Lichtcode Experience –...
mei 26 @ 19:30 – 22:00
Akasha en Lichtcode Experience - Marije Schellekens
  Akasha kronieken Je lijf heeft een zelfhelend vermogen. Daar mag je op vertrouwen. Tijdens deze workshop werken we aan het vergroten van je zelfhelende vermogen door steeds verder af te dalen naar je eigen[...]
jun
9
wo
19:30 Het geheim om jouw vrijheid te b...
Het geheim om jouw vrijheid te b...
jun 9 @ 19:30 – 22:00
Het geheim om jouw vrijheid te bevrijden - Amudra
Je droomt van een leven waarin je energie genoeg hebt om te kunnen genieten. Eindelijk eens die nieuwe baan gaan zoeken, nieuwe cursussen volgen die je bewustzijnsverruiming teweegbrengen, rust vinden in de dagelijkse chaos. Nu ben je vaak[...]
jun
23
wo
19:30 Soulreading – Boodschappen voor ...
Soulreading – Boodschappen voor ...
jun 23 @ 19:30
Soulreading - Boodschappen voor jou!
Een Soul Reading is een prachtige, snelle manier om inzicht te krijgen in de essentie van jouw leven: je Ziel. In mijn visie komt je ziel uit de Bron. In de Bron is alles perfect,[...]
sep
15
wo
19:30 Opfris workshop – Ontwikkel je i...
Opfris workshop – Ontwikkel je i...
sep 15 @ 19:30
Opfris workshop - Ontwikkel je intuïtie
Deze oefendag is bedoeld voor alle cursisten die mee hebben gedaan aan de cursus Ontwikkel je intuïtie, zowel fysiek als online. De Opfris workshop is een combinatie van wat uitleg en herhaling, maar vooral veel[...]
okt
1
vr
10:00 Lichttalen en meer – Saskia Bosman
Lichttalen en meer – Saskia Bosman
okt 1 @ 10:00 – 17:30
Lichttalen en meer - Saskia Bosman
Wil je je de Lichttalen herinneren, spreken, zingen en schrijven? Dan is deze workshop bedoeld voor jou! Deze talen komen van voorbij onze stoffelijke dimensies van ruimte en tijd. Het kunnen (in elkaar overgaande) klanken[...]