Listen to your Soul


Met trots presenteer ik een nieuwe en unieke opleiding bij het Huis van Transformatie: Listen to your Soul. Je leert je afstemmen op en werken met de frequenties van de ziel. De opleiding Listen to your Soul is geworteld in de oeroude wijsheid van de Kabbala, gecombineerd met moderne coachingstechnieken. Hierdoor is deze opleiding wonderschoon èn zeer effectief. Geen ellenlange praatsessies, maar snel en diepgaand werken.

De opleiding Listen to your Soul is gebaseerd op de volgende drie pijlers:

  • Intuïtief coachen: Er wordt gewerkt met de praktische methoden de Aardester en de Zielester uit mijn boek Ontwikkel je intuïtie. Je leert je hiermee luisteren naar je eigen ziel en die van je klanten. Het boek krijg je aan het begin van de opleiding.
  • Individueel systemisch coachen: De Zielester biedt een prachtig handvat om te gebruiken bij individueel systemisch coachen. Deze methode wordt uitgelegd en uitgebreid geoefend.
  • Oorspronkelijke Kabbala: Deze oeroude, mystieke wijsheid wordt je praktisch en helder uitgelegd. Bovendien leer je hoe je met behulp van deze methode kunt coachen op het niveau van de ziel. Hierbij wordt ondermeer gewerkt met aartsengelen, symbolen en inzichtkaarten.

Ook krijg je tijdens de opleiding enkele geheime, mystieke sleutels, zodat je je kan afstemmen op de frequentie van de energievelden van de Levensboom.


Jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling krijgt zo een boost!

Door te werken op het niveau van de ziel kom je verder en dieper dan met praten alleen. Je leert hoe je kan luisteren naar jouw eigen ziel en naar dat van je klanten. Je werkt zo op een diep level met je klanten. Dit geeft ook hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling een enorme versnelling!

Wat leer jij in je deze opleiding:

  • Hoe jij vanuit je intuïtief kan luisteren naar de inzichten van jouw eigen ziel èn die van jouw klanten
  • Een aantal geweldige coachingsmethoden waarmee snel en effectief klanten kan begeleiden
  • Enkele mystieke sleutels naar energievelden die jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling een enorme boost geven èn die van je klant

De opleiding Listen to your Soul is bedoeld als bijscholing voor coaches en therapeuten en is het resultaat van mijn kennis en jarenlange ervaring als Transformatie coach en trainer. Wil je meer weten over de opleiding of weten of het iets voor jou is? Bel me dan gerust even voor meer informatie op: 06-51003388.

De opleiding Listen to your Soul start in het najaar van 2020 (meer info volgt binnenkort).

Let op
Ook wij volgen natuurlijk de adviezen van het RIVM. We houden rekening met uw en onze gezondheid. Ook werken we met kleine groepen op een grote, lichte locatie waar we makkelijk bij elkaar kunnen zijn, volgens het ‘nieuwe normaal’ (zoals 1,5 meter afstand).

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer.

Klik hier voor meer informatie over mij.Praktische informatie

De opleiding Listen to your Soul coaching wordt gegeven door  Saskia Basten in Cultureel centrum Den Boogaard, St. Jansplein 5 , Moergestel. Kijk in onze Agenda voor de actuele data, en tijden en kosten.


Agenda

aug
28
vr
1:30 PM Heel de Vrouw in Jou – Saskia Ba...
Heel de Vrouw in Jou – Saskia Ba...
aug 28 @ 1:30 PM
Heel de Vrouw in Jou - Saskia Basten
  … en geniet van het leven! Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn in een wereld vol van mannelijke energie? Op scholen ontwikkel je vooral mannelijke kwaliteiten als kennis, leren en logica[...]
sep
9
wo
7:30 PM Kleuroscoop van je praktijk/bedr...
Kleuroscoop van je praktijk/bedr...
sep 9 @ 7:30 PM
Kleuroscoop van je praktijk/bedrijf - Rietje van Vlasselaer
Heb jij een eigen praktijk, ben je zzp’er of ondernemer, dan heeft je praktijk of bedrijf ‘een naam’. Waarschijnlijk een naam die je zorgvuldig hebt uitgekozen en die voor je gevoel helemaal past bij jouw[...]
sep
23
wo
7:30 PM Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
Ontwikkel je intuïtie – Saskia B...
sep 23 @ 7:30 PM
Ontwikkel je intuïtie - Saskia Basten
Vaak hoor je als het om intuïtie gaat mensen dingen zeggen als ‘helderziende’, en ‘paranormale krachten’. Dit suggereert dat je speciale gaven nodig hebt om je intuïtie te kunnen gebruiken. In mijn ervaring is dat[...]
okt
7
wo
7:30 PM Bezield leven volgens natuurlijk...
Bezield leven volgens natuurlijk...
okt 7 @ 7:30 PM
Bezield leven volgens natuurlijke ritmes - IngerMarlies Leeuwenburgh
… met het Keltische Jaarwiel Het leven is niet leuk als je het altijd druk hebt. Als je rust mist, en bezieling kwijt bent. Maar stel je eens voor dat je deze rust, ritme en[...]