Intuïtief persoonlijk leiderschap

Een jaar geleden liet ik jullie weten dat ik een nieuwe opleiding wilde gaan geven vanuit het Huis van Transformatie. Net daarna werd ik benaderd door de NEM Academy, waar ik lesgeef als docent. Ze vroegen me of ik een opleiding voor hen wilde schrijven over intuïtie. Ik besloot op hun aanbod in te gaan en het resultaat hiervan is dat we in september bij de NEM Academy de opleiding Intuïtief persoonlijk leiderschap starten. De opleiding is bedoeld voor mensen die hun intuïtie willen gebruiken om richting te geven aan hun leven.


intuïtie

Werken met je intuïtie krijgt steeds meer aandacht. En dat is niet voor niets, want intuïtie geeft je een vlijmscherp innerlijk kompas. Ook in het bedrijfsleven wordt steeds meer erkend dat intuïtie een belangrijke rol kan spelen bij het nemen van beslissingen. Je intuïtie is dan ook een prachtig instrument om in te zetten op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. In deze opleiding leer je je verbinden met jouw ziel. Daardoor ontdek je hoe je intuïtieve vermogens optimaal kunt inzetten en hoe je het leven kunt leiden waar je voor gekomen bent.


persoonlijk leiderschap

In de opleiding ga je ook de persoonlijk leider in jou flink de ruimte geven. Onder andere door het ontwikkelen van zelfinzicht, een eigen visie en een heldere helicopterview. Je boort je innerlijke kracht aan en bekijkt welke plek en rollen jij inneemt in het leven. Je gaat voelen of dit ook wel echt is wat je wilt en bij je past. Naast intuïtie en het verbinden met de ziel leer je werken met het Hoger Zelf, energie, kosmische krachten en opstellingen. Ook ga je werken met het het levenswiel dat gebaseerd is op de oeroude kennis van Sjamanisme en Kabbala. Zo ontstaat een prachtige mix van oude kennis en moderne tools en technieken, waarmee jij richting kan geven aan eigen leven.

Ik vind het super om deze opleiding te gaan geven. Ik heb met het schrijven ervan heel veel plezier gehad, omdat ik er veel van mijn kennis en ervaring in kwijt kan. Mocht je meer informatie willen, klik dan hier of mail me gerust (we kunnen dan ook een belafspraak maken).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *