Onze eigen MariaIk ben dol op Maria. Zowel Maria de moeder van Jezus, als Maria Magdalena. En ik ben niet de enige. Maria leeft nog steeds in de harten van mensen, ook al zijn de kerken leeg. Over de hele wereld bezoeken mensen heilige plekken waar Maria gezien is. Maar wat veel mensen grappig genoeg niet weten is dat we in Nederland onze eigen Maria verschijning hebben. Gewoon in Amsterdam, erkend door Rome. Ken jij haar al, onze eigen Vrouwe van alle Volkeren?

In ons eigen kikkerlandje is zij dus ook verschenen. Over een periode van zo’n 14 jaar kwam ze meerdere keren bij een Amsterdamse vrouw Ida Peerdeman en gaf vele boodschappen door. Ze vertelde Ida dat ze de Vrouwe van alle Volkeren was en de wereld eenheid en vrede te brengen. Ze wil mensen laten zien hoe ze een weg van Liefde, Waarheid en Rechtvaardigheid kunnen lopen. Ook geeft ze een gebed en een beeltenis door. Dit is de afbeelding die bij deze blog staat. Prachtig toch? Het origineel van deze afbeelding is een schilderij dat hangt in een kapel in Amsterdam zuid. Deze kapel is dagelijks te bezoeken, er zijn ook diensten en er is een kleine boekenwinkel. Meer informatie over de kapel en de verschijningen vind je hier: https://www.devrouwevanallevolkeren.nl

Ook deze kapel heb ik wel eens bezocht en ook hier was ik geraakt door de diversiteit van mensen die hier op af komt. In een tijd waar Netflixen zo ongeveer het belangrijkste tijdverdrijf geworden lijkt, is het fijn om te zien dat er ook veel mensen zijn, die af en toe de inspiratie opzoeken van de Vrouwe van alle Volkeren.

En jij? Ken jij haar al? Ik kan je van harte aanbevelen deze kapel eens te bezoeken. Maar dat hoeft niet. Er is vast een Mariakapel bij jou in de buurt. Ga er eens naar toe. Ga rustig zitten, laat de stilte op je inwerken en praat eens met haar. Misschien ontdek je wel dat ze terug zal praten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *