Heel de Vrouw in Jou – Saskia Basten

… en geniet van het leven! – Saskia Basten

Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn in een wereld vol van mannelijke energie? Op scholen ontwikkel je vooral mannelijke kwaliteiten als kennis, leren en logica en we worden omringd door vooral mannelijke leiders. Toch is er zeker ook een groeiende aandacht voor vrouwelijke kwaliteiten als intuïtie, verbinding en compassie. In deze cursus is er volop aandacht voor deze vrouwelijke kwaliteiten. Want deze zijn vaak nog ondergewaardeerd, onderontwikkeld. Hoe mooi zou het zijn als jij al je vrouwelijke kwaliteiten kan ontwikkelen en gebruiken in jouw leven? Zou dat niet ontzettend helend zijn? Zou je je dan meer vrouw voelen?

In de cursus Heel de Vrouw in jou gebruiken we hierbij het ritme van de (volle) maan, de seizoenen en godinnen energie. Deze helpen ons om de vrouwelijke kwaliteiten in onszelf op te zoeken, te laten ontwaken en opbloeien. Net als de natuur in deze periode eerst rust, dan langzaam ontwaakt en tenslotte in volle bloei komt. We onderzoeken hierbij onze lichte delen en onze schaduwdelen. Denk hierbij aan:


Licht:
– Welke verborgen talenten heb jij?
– Hoe kan jij helemaal gebruik maken jouw vrouwelijke creatiestroom?
– Hoe kan jij je verbonden voelen met oerkrachten in jou?


Donker:
– Waarom lukt het je nog niet om echt in het hier en nu te leven?
– En wat houd je nog tegen om je vrouw-zijn volledig te omarmen?
– Waarom is het zo moeilijk om van jezelf te houden?

Om Heel jouw Vrouw-zijn te laten opbloeien werken we ook met Godinnen energie. Deze energie kan jouw vrouwelijke energie een enorme boost geven. Hierdoor ontwikkel je op een natuurlijke manier je sensitiviteit, je intuïtie en ontdek je hoe jij ook een authentieke wijsheid bezit. Deze kwaliteiten zijn je geboorterecht, aan jou doorgegeven door jouw voormoeders. Door te werken met de Godinnen energie, komt de volledige vrouw in jou aan de oppervlakte. Dit zal je sterker maken dan ooit tevoren, je veel energie geven en het mogelijk maken om met de stroom mee te gaan.


Niet langer ploeteren en zwoegen, maar genieten van het leven!

De training is een heerlijke mix van Maanritmes, Godinnen energie en Sjamanisme, praktische oefeningen, bijzondere rituelen en intieme vrouwencirkels. Dit zijn de thema’s en godinnen energie waarmee we werken:
11 januari – IJsmaan – Hekate – de oervrouw
7 februari – Sneeuwmaan – Artemis – de verborgen vrouw
6 maart – Eimaan – Medusa – de medicijnvrouw
3 april – Maan van Ontwaken – Lakshmi – de creatieve vrouw
8 mei – Bloemmaan – Freya – de sensuele vrouw


Over Saskia Basten

Ik ben de eigenaresse en drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast ben ik Transformatie coach en trainer. Meer dan 20 jaar lang deed ik onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Vrouwe van Avalon (Glastonbury), Aura- en chakratherapie en Life & Soul Coach en Teacher.

De trainingen die ik geef over de Godin zijn grotendeels gebaseerd op een driejarige opleiding die ik jaren geleden in Glastonbury (Engeland) heb gedaan: Lady of Avalon. Ook baseer ik me op Nederlands Sjamanisme en de boeken De Stem van de Godin, Leven volgens de Maancyclus van Joycce Hellendoorn en de Godinnen in elke vrouw van Jean Shinoda Bolen. In het najaar zal een vergelijkbare cursus worden gegeven, met andere thema’s en andere godinnen.

Klik hier voor meer informatie over mij.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.


Praktische informatie:

Heel de Vrouw in Jou – Saskia Basten
Data: 11 januari, 7 februari, 6 maart, 3 april en 8 mei 2020
Tijd: 9.30 tot 12.00 uur. De zaal is om 9.15 uur open.
Kosten: €240 per persoon
Locatie: Cultureel centrum Den Boogaard, St. Jansplein 5 , Moergestel


Schrijf je nu in voor deze cursus

Klik daarvoor op de onderstaande knop Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond. Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier