Heel de Vrouw in Jou

… en geniet van het leven!

Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn in een wereld vol van mannelijke energie? Op scholen ontwikkel je vooral mannelijke kwaliteiten als kennis, leren en logica en we worden omringd door vooral mannelijke leiders. Toch is er zeker ook een groeiende aandacht voor vrouwelijke kwaliteiten als intuïtie, verbinding en compassie. In deze cursus is er volop aandacht voor deze vrouwelijke kwaliteiten. Want deze zijn vaak nog ondergewaardeerd, onderontwikkeld. Hoe mooi zou het zijn als jij al je vrouwelijke kwaliteiten kan ontwikkelen en gebruiken in jouw leven? Zou dat niet ontzettend helend zijn? Zou je je dan meer vrouw voelen?

In de cursus Heel de Vrouw in jou gebruiken we hierbij het ritme van de (volle) maan, de seizoenen en godinnen energie. Deze helpen ons om de vrouwelijke kwaliteiten in onszelf op te zoeken, te laten ontwaken en opbloeien. Net als de natuur in deze periode eerst rust, dan langzaam ontwaakt en tenslotte in volle bloei komt. We onderzoeken hierbij onze lichte delen en onze schaduwdelen. Denk hierbij aan:


Licht:
– Kun jij met compassie naar jezelf kijken?
– Hoe kan jij je intuïtie goed gebruiken?
– Hoe kan jij een authentieke vrouw zijn?


Donker:
– Waarom lukt het je nog niet om je eigen leven te leiden?
– En wat houd je nog tegen om je eigen wijsheid volledig te omarmen?
– Waarom is het zo moeilijk om de stroom van overvloed van het leven helemaal toe te laten?

Om Heel jouw Vrouw-zijn te laten opbloeien werken we ook met Godinnen energie. Deze energie kan jouw vrouwelijke energie een enorme boost geven. Hierdoor ontwikkel je op een natuurlijke manier je sensitiviteit, je intuïtie en ontdek je hoe jij ook een authentieke wijsheid bezit. Deze kwaliteiten zijn je geboorterecht, aan jou doorgegeven door jouw voormoeders. Door te werken met de Godinnen energie, komt de volledige vrouw in jou aan de oppervlakte. Dit zal je sterker maken dan ooit tevoren, je veel energie geven en het mogelijk maken om met de stroom mee te gaan.


Niet langer ploeteren en zwoegen, maar genieten van het leven!

De training is een heerlijke mix van Godinnen energie en Sjamanisme, praktische oefeningen, bijzondere rituelen en intieme vrouwencirkels.


Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer.

Klik hier voor meer informatie over mij.

Wilt u ook andere activiteiten zien van het Huis van Transformatie, kijk dan op op onze Agenda.Praktische informatie:

Deze cursus wordt gegeven door Saskia Basten in Cultureel centrum Den Boogaard, St. Jansplein 5 , Moergestel. De groep van Heel de vrouw in jou is op dit moment helemaal vol. Wel start er in september 2021 een Rode Tent, die wat betreft sfeer en opzet lijkt op de de cursus. De Rode Tent zijn echter losse bijeenkomsten. Voor de Rode Tent zijn er wel plaatsen beschikbaar.

Kijk in onze Agenda voor de actuele data, en tijden en kosten.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!