Veel mensen willen iets in hun leven veranderen, bijv. een nieuwe relatie of baan, of een gezonder lichaam. Maar ja, veranderen is nog niet zo eenvoudig he. Weet je waarom? Omdat de meeste mensen op de verkeerde plek beginnen.

Verandering werkt alleen als je begint bij de kern, je ziel

Ik begin bij jouw ziel en werk vandaar uit naar de rest van jou en je systeem. Dit systeem kan bijvoorbeeld je familiesysteem zijn, jouw lichaam/gezondheid of je werk.

Ik werk van binnen naar buiten

Als een systeem gezond is heeft alles en iedereen een eigen plek daarin en stroomt de energie. Zijn er problemen, geheimen of ziektes, dan is het systeem verstoord en stroomt de energie niet meer. Dat veroorzaakt problemen. Vaak ligt de oorzaak van de problemen in je verleden, bijv. een oude overtuiging of trauma.

Logisch toch?!

Het gaat bij mijn transformatie- en traumatherapie over inzicht én healing: belemmeringen worden op een zachte manier opgelost, waardoor er ruimte ontstaat voor een zelfherstellend proces.

Praktische informatie

We beginnen altijd met een intake/kennismaking, waarin jij kan uitleggen waar je tegenaan loopt en we samen kijken wat ik voor je kan betekenen hierin. Zien we een traject samen zitten, dan maken we afspraken voor het vervolg. Een gesprek duurt normaliter ongeveer een uur, kan online of bij mij in Moergestel en kost €88,- per sessie (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW in een zakelijke setting). Klik hier voor meer informatie over mij.

Agenda

Geen evenementen gevonden!