Wat gebeurt er als je sterft? – Myrthe Bruinzeel

Myrthe is door de jaren heen veelvuldig te gast geweest in het Huis van Transformatie. Ze heeft verschillende keren een demonstratie gegeven over mediumschap. Nu komt ze terug bij ons en dit keer met een lezing over het stervensproces.

Als een geliefde overlijdt komen er ineens heel veel vragen bij je op. Is er leven na de dood? Waar ga je naartoe? Zie je elkaar terug? en nog vele andere vragen. Myrthe Bruinzeel zal u in deze lezing, aan de hand van persoonlijke ervaringen, meenemen in wat er gebeurt tijdens het stervensproces. Zowel herkenbare fysieke symptomen als de spirituele aspecten van het stervensproces komen aan bod. Zo wordt u uitgenodigd om een eigen beeld te vormen over sterven en leven na de dood. En zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen.
Mensen die eerder een bijeenkomst met Myrthe bezochten, beschreven het als indrukwekkend, troostend en liefdevol.

Over Myrthe

Myrthe is jarenlang werkzaam geweest in de hart- en neurorevalidatie. Daar kreeg zij regelmatig te maken met mensen in een terminale fase. Dit heeft haar kennis van de medische aspecten van sterven gegeven. Ze heeft een uitgebreide opleiding in mediumschap genoten op het Arthur Findlay college in Engeland. De laatste 18 jaar is zij werkzaam als medium en heeft zij ervaring opgedaan in de spirituele kant van het stervensproces. In deze lezing komen die twee werelden mooi samen. Myrthe heeft een eigen praktijk als medium in Teteringen.

Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knopLet op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

Datum

apr 26 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 33.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Categorie

Trainer

Myrthe Bruinzeel
Myrthe Bruinzeel
Website
https://www.spiritandsoul.nl