Sacred Circuitry – Joy Schijf

Sacred Circuitry betekent vrij vertaald: Breinbedrading

Huh, ooit van breinbedrading gehoord?

Dat gaat over de neurologische verbindingen of kabels/bedrading in onze hersenen die zorgen voor de vaste of routinematige (denk)patronen. Bij iedere ervaring die je hebt wordt er een nieuwe verbinding aangemaakt of een oude versterkt. Die zijn herkenbaar aan onze patronen en de herhaling daarvan. Eenvoudiger gezegd: als je van die terugkerende stemmetjes in je hoofd hebt zoals ”dat kan ik toch niet, ik ben dom, lelijk, onhandig, onzeker etc.”, dan zit je op zo’n vast spoor. Het goede nieuws is dat die sporen ook veranderd en opgelost kunnen worden. Eenvoudigweg door er geen aandacht meer aan te besteden, dan sterven ze uit bij gebrek aan ‘voeding’. Maar hoe doe je dat, ergens geen aandacht aan besteden? De makkelijkste manier is om er iets anders voor in de plaats te stellen.

In deze workshop ontvang je 15 symbolen of codes die ieder voor zich een waarde of woord vertegenwoordigen. Het zijn gechannelde codes en ze hebben een bepaalde volgorde. We gaan deze codes zelf natekenen zodat je een setje krijgt met je eigen ‘handtekening’, je eigen karakteristiek. Zo verbind je je met de codes.
Daarna ga je op een bepaalde manier aandacht aan deze codes besteden. De andere patronen worden even verwaarloosd, waardoor ze minder sterk worden en uiteindelijk kunnen verdwijnen. Aan het eind van de middag heb je een symbolensetje, een gereedschapskistje voor de omvorming van vaste patronen. En je hebt meer inzicht gekregen in jouw patronen en die van anderen wat je verbindt met elkaar en stimuleert om te oefenen.

Meenemen van je eigen tekenmateriaal of kleurpotloden wordt op prijs gesteld. Voor papier en zwart potlood of zwarte viltstift wordt gezorgd.

Over Joy Schijf

Joy is geboren in 1945 en opgegroeid in een tijd waarin Hooggevoeligheid nog geen naam had en niet werd herkend. Toen het werd benoemd en er een begrip voor werd bedacht vielen er vele stukjes op hun plek……. Oooooh, dàt was ze dus. Haar levensweg was er een van meanderen en via de kortste omweg uiteindelijk bij zichzelf aankomen. Eerst doen wat je ouders willen – lerares handenarbeid worden en trouwen – dan steeds meer doen wat je zelf wilt. Echtscheiding, Andragologie studeren èn afstuderen naast een parttime baan. Ervaringen met werken als creatief therapeut in de gezondheidszorg in Nederland en in het buitenland, in een houtwerkplaats met mensen met een beperking, in de psychiatrie, in het basisonderwijs/schoolleiding, als ZZP-er, als managementtrainer in het bedrijfsleven en beeldend coach. En steeds verder op het spirituele pad.

Joy Schijf ontdekte haar talent om energie te voelen, boodschappen te horen en door te geven. Ze deed daar weer opleidingen in waarvan de E.T.Healing bij Healing Centrum Beyond Medicine de laatste was. Tijdens die opleiding maakte ze kennis met Sacred Circuitry, codes of symbolen die gechanneld zijn en ons mensen helpen onze “breinbedrading”, zoals ze het noemt, te beïnvloeden en vrij te maken van knopen en blokkades die ons niet meer dienen. Eenvoudig te gebruiken in meditaties, met verrassende resultaten. Sinds 2012 brengt Joy het E.T. Healingwerk in de praktijk met individuele sessies en begeleidt ze meditaties in workshops. Alle talenten en ervaringen komen hierin samen en dat maakt haar vitaal, blij en gelukkig.


Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop

Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

Datum

nov 10 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 33.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Joy Schijf
Joy Schijf
Website
http://www.healingjoy.nl/