Sekhmet – Feline kracht en inzichten – Petra Stam

Leeuw- en zonnegodin Sekhmet is krachtig, majestueus, mysterieus, zuiverend, transformerend en bovenal onvoorwaardelijke liefde. Zij, Bastet en andere feline wezens zijn grote helers. Ze herinneren ons eraan dat we licht, heel en multidimensionaal zijn en hoe we de universele levenskracht kunnen inzetten voor onszelf en al wat leeft.
In deze workshop werken we met speciale kaarten van Sekhmet, die Petra Stam zelf heeft ontworpen. Sekhmet, feline kracht en inzicht(kaarten) gaan over het aanwakkeren van je levensvlam, het leven van je vuur, her-inneren dat je licht bent en een multidimensionaal wezen. Voor Petra zijn de vele leeuw- en katbeelden in Egypte feline sterrenwezens die ooit op de Aarde waren en de mens hebben geholpen om hun levensvlam en creatievermogens ‘aan’ te houden. Ze hebben ons kosmische voeding gegeven en in ons DNA zijn codes gebracht die ons in deze tijd helpen herinneren wie we zijn.

Ze geven toegang tot multidimensionale inzichten

Het eerste uur is er uitleg over Sekhmet en Bastet, feline wezens, informatie over krachtdieren, sterrenbewustzijn en over de opzet van de kaarten (en het bijbehorende boek). Na de pauze is er een praktisch deel: meditaties en kaartleggingen wisselen elkaar af. Zo ga je eigen verbindingen maken en krijg je persoonlijke inzichten.
Neem pen en papier mee voor je aantekeningen en inzichten. Ik zorg dat er enkele kaartspellen aanwezig zijn, maar als je de Sekhmet kaarten hebt is het fijn dat je ze meeneemt.

Over Petra Stam

Petra Stam (1968) groeit op met spirituele ouders en grootouders, waardoor de mystieke weg al van jongs af aan in haar leven is. Hierbij spelen de natuur en dieren een belangrijke rol. Tijdens haar werk als maatschappelijk werkster volgt ze de 5,5 jarige opleiding tot klassiek homeopaat. Symboliek, psychologie en mythologie zijn belangrijke aandachtsgebieden en komen terug in haar tarot-astrologieconsulten. Ze geeft workshops en cursussen door het land en online. In al haar bezigheden gebruikt ze zowel haar kennis als intuïtieve gaven.
Van kinds af aan is ze gefascineerd door het oude Egypte. Dromen over inwijdingen om de Grote Piramide te mogen betreden en contact met sterrenwezens maken haar duidelijk dat zowel wij als het universum multidimensionaal zijn. Met beide voeten op de Aarde en haar hoofd in de sterren is ze een brug of doorgeefluik tussen de Andere Wereld en de mensenwereld.

Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knopLet op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

Datum

okt 13 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 33.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Petra Stam
Petra Stam
Website
https://petrastam.com