Voorbij tijd en ruimte – Bert Janssen

Na 49 jaar interesse in grenswetenschappen, waarvan 30 jaar praktisch onderzoek, is het voor Bert Janssen tijd om de balans op te maken.
In de achterliggende jaren heeft hij ontzettend veel meegemaakt en het nodige geleerd, waarbij de vele ‘toevalligheden’ die zijn pad kruisten hem op het spoor hebben gezet van een wereld voorbij onze dagelijkse realiteit. De plaats waar het bekende en het onbekende elkaar ontmoeten. Uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat er een ‘Ordenend Principe’ is, waarmee we actief kunnen communiceren en samenwerken. Hoe meer we hiervan bewust zijn, hoe actiever we kunnen participeren. Tijd, ruimte en plaats zijn hierbij niet relevant.
Bert Janssen zal je in een gloedvol betoog meenemen naar alle hoeken en gaten van dit nagenoeg ongrijpbare, maar ons welgezinde ‘Ordenend Principe’.
Een verhaal dat verzadigd is met de jarenlange ontdekkingsreis die hij samen met Janet Ossebaard ondernam, maar die daar niet mee eindigde.
Een intens en meeslepend verhaal…
Over synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen;
Over graancirkels, leylijnen en andere vormen in het landschap;
Over wonderen en verwonderen;
Over tijd, ruimte en acausaliteit;
Over het ‘complexio oppositorum’, de wereld van schijnbare tegenstellingen en over de kracht van samen;
En over Janet Ossebaard en wat zij heeft betekend voor de wereld.

Een verhaal over wat de kern is waardoor vele wonderbaarlijke zaken gebeuren en hoe je daar zelf een rol in kunt spelen.
En een verhaal dat op allerlei manieren onder je huid gaat zitten en dat nog dagen, zo niet weken, zal nagalmen.

Over Bert Janssen

Bert Janssen is één van de meest hoog energetisch, geest prikkelende performers, verhalenvertellers, en inspirerend trainers-entertainers van deze tijd. In wervelende en sprankelende performances, gevuld met drama en dreunend dynamiet, maakt hij zijn publiek deelgenoot van verbazingwekkende zaken en messcherpe, to-the-point analyses. Hij draagt zaken aan waar je niet alleen veel van leert, maar waar je ook hands-on wat mee kunt. Voeg daarbij een niet te stoppen enthousiasme en een flinke dosis humor en het zal duidelijk zijn waarom zijn optredens lang nagalmen.

Bert Janssen is regelmatig op de radio te horen. Daarnaast heeft hij zijn opwachting in verscheidene Tv-programma’s gemaakt, en trad hij op in vele documentaires.

 

Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

Datum

mrt 15 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 33.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Categorie

Trainer

Bert Janssen
Bert Janssen
Website
https://www.bertjanssen.nl/