De steun van spirits – workshop

Stel je toch eens voor dat je diep van binnen gewoon weet dat je niet alleen bent, maar bent omringt door een groep spirits die jou helpen en steunen. Zou dat niet geweldig zijn? Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dat inderdaad fantastisch is. In mijn visie is het werken met spirits veel minder vaag dan veel mensen denken. Ik zie het zo: Spirits zijn lichtwezens die in een andere dimensie leven. Wij kennen drie dimensies in onze wereld. Maar ik geloof dat meerdere dimensies zijn, die tegelijkertijd bestaan. Spirits zitten in een andere dimensie, namelijk de zesde. Wij mensen kunnen normaliter leven in de eerste t/m de derde en als je je spiritueel ontwikkelt t/m de vijfde dimensie. Met hogere dimensies kunnen we contact maken maar er niet langere tijd in leven. Om toch in verbinding te zijn met de zesde dimensie, kun je leren samenwerken met spirits uit die zesde dimensie.
Ik zeg vaak grappend: ‘Ik heb een heel cirkel van spirits om me heen’. Ik ontmoet veel mensen die graag meer in contact zouden komen met spirits zoals gidsen, engelen, krachtdieren of opgestegen meesters. Als ze dan horen dat ik met spirits werk is meestal de eerste vraag: Maar hoe doe je dat dan? En dat is nou net wat waar deze workshop over gaat.

Hoe kom je in contact met spirits?

In deze kennismakingsworkshop laat ik je zien hoe ik spirits benader en in verbinding met ze ga.
Ik ben spiritueel, maar sta ook graag met beide benen op de grond. Ik kan je dus laten ervaren hoe je bijvoorbeeld in een meditatie contact kan maken met spirits. Hiervoor zal ik een stevig energieveld neerzetten waarin jouw bewustzijn zal verruimen, zodat je makkelijker naar die zesde dimensie kunt gaan. Maar daarnaast gaan we ook een meer praktische methode gebruiken, zodat je meteen al bruikbare inzichten krijgt. We werken met een kleine groep, zodat er ook voldoende tijd is voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

Bij voldoende interesse kan ik deze methode ook als een cursus aanbieden (voorjaar 2024). Laat me dus gerust weten als jij daar interesse in hebt.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als trainer en transformatie- en traumatherapeut. Klik hier voor meer informatie over mij.

Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knopLet op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond. Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

Datum

apr 12 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 33.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Categorie

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten