Podcast Hart&Ziel #3 – Licht op je Levensmissie 1

Ook ik wil graag jullie wat extra’s aanbieden in deze bijzondere tijd, dus ik heb een nieuwe podcast opgenomen. Hierin leg ik uit hoe je deze gedwongen rust kan gebruiken om eens rustig na te denken over je Levensmissie.

In deze aflevering, genaamd: Licht op je Levensmissie, geef ik je interessante informatie, vragen en een oefening om je een eind op weg te helpen naar het leven van jouw Levensmissie.

Klik op het witte driehoekje in de zwarte balk hieronder om te luisteren naar de podcast. Ga er maar eens lekker voor zitten met een bakkie koffie of thee en veel luisterplezier. Er volgen binnenkort meer podcasts. Je kunt de podcasts ook beluisteren op Spotify.
Wil je het werkblad downloaden waarmee je de rode draad in je leven kan herkennen, klik dan hier.

Mocht je meer willen weten over hoe ik naar Levensmissie kijk, klik dan hier. Daar vind je ook informatie over de Kleurrijke Analyse van je Levensmissie die ik aanbied, met een gigantische korting, vanwege de bijzondere tijd waar we nu in zitten, van maar liefst 50%.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Je kunt hier onder een reactie achterlaten, dat zou ik heel leuk vinden! .De muziek die je hoort in de podcast is het nummer Heartbreaking van Kevin MacLeod.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *