Een magische reis door de tijd – Tessa van Dongen

Multidimensionaal Tijdreizen

Tijdreizen klinkt misschien een beetje ver van je bed, maar we doen het volgens Tessa allemaal. In onze gedachten reizen we continu van het verleden naar het heden, weer terug naar het verleden of we schieten naar de toekomst. In de huidige maatschappij komen we tijd tekort of hebben geen tijd en we vergelijken tijd met geld, denk aan het gezegde: ‘Tijd kost geld’. Op deze manier ervaren we tijd nu, vanuit de 3e dimensie. 

Zoals de Maya’s is Tessa ook meester van de Tijd en ook al is Tijd een illusie en bestaat het mogelijk niet, heeft ze zich leren afstemmen op de codes van de Natuurlijke/universele frequentie van tijd en ervaart ze Tijd als synchroniciteit vanuit de 4e dimensie (en hoger).  Wanneer we deze magische wereld van tijd bewust betreden is alles mogelijk. Dan is:

Tijd = Kunst

Tessa is een ervaren tijdreiziger, ze heeft dan ook herinneringen aan levens in andere dimensies/planeten. Tessa ontvangt boodschappen uit de toekomst en werkt met ‘tools’ uit de toekomst. Zo zal ze haar (kleine) Stargate van heilige geometrie introduceren tijdens een begeleide meditatie naar andere dimensies. Daarin zullen tevens codes worden geactiveerd van de Holomind Perceiver (Hele-Mind Ontvanger). Deze Holomind Perceiver met levende codes worden door 7 sterrenstelsels gebruikt als communicatiemiddel, die simultaan door een transformatie in bewustzijn gaan. Door je af te stemmen op deze afbeelding en codes ontwikkel je je Zonne-Bewustzijn als multidimensionaal wezen en word je een antenne/ontvanger voor Kosmische bewustzijn en informatie vanuit de Centrale Zon, via onze Zon op Aarde. De codes brachten Tessa vanuit een innerlijk weten naar de meest bijzondere plekken waar ze werd geactiveerd en geïnitieerd.

In deze workshop neemt de bijzondere Tijdreiziger Tessa je mee op een persoonlijke reis door universele codes en frequentie van tijd zodat je je meer leert afstemmen op de Natuurlijke Tijd in het dagelijks leven met praktische handvatten om meer synchroniciteit te ervaren.

Over Tessa

Tessa is geboren in Boxtel op 7 maart 1974 als jongste in een gezin van 2 kinderen. Ze is moeder van 2 dochters, heeft een vriend en is woonachtig in het buitengebied van Haaren. Naast een professionele ontwikkeling maakte ze ook een diepgaand persoonlijk en intuïtief ontwikkelingsproces door. Ze leerde om in de spiegels te kijken die haar werden voorgehouden door anderen en kwam oog in oog te staan met haar ‘hoogsensitieve’ Ma-tronen en ‘autistische’ Pa-tronen. Deze eigenschappen heeft Tessa samengebracht en van valkuil tot bijzonder ‘gereedschap’ getransformeerd. In 2007 heeft Tessa haar praktijk Gele Ster opgericht en begeleid zij kinderen en volwassenen in hun groei van bewustwording.

Tessa: ‘We streven allemaal naar een gelukkig leven, maar we kunnen geluk niet ‘vasthouden’. We kunnen gelukkige momenten alleen maar beleven. Door bewuster te leren leven, kunnen we beter omgaan met de dualiteit van het leven, door kracht te halen uit zowel de lichte- als schaduwkanten van het leven én de dualiteit in jezelf te integreren. We leren ‘surfen’ op de golven van het leven, waarbij we vanuit het hier-en-nu vertrouwen in het levensproces en de synchroniciteit.’

Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knopLet op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

Datum

dec 08 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 33.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Tessa van Dongen
Tessa van Dongen
Website
https://www.gele-ster.nl