Heel de vrouw in jou – cursus

Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn in een wereld vol mannelijke energie? Op scholen ontwikkel je vooral mannelijke kwaliteiten als kennis, leren en logica en we worden omringd door vooral mannelijke leiders. Hoe tof zou het zijn als we meer aandacht hadden voor vrouwelijke leiders, vrouwen die ons door de geschiedenis zijn voorgegaan en nog steeds als inspiratiebron kunnen dienen? In deze cursus verdiepen we ons in heldinnen als Marie Curie, Frida Kahlo, nnie M.G. Schmidt en Maria Magdalena. We onderzoeken waar ze voor stonden of streden en wat zij ons daar nog over te vertellen hebben. Welke archetypen maken ze in jou wakker? Kun je in jezelf die strijdster, kunstenares, spiritueel leider en wijze vrouw herkennen? Ben je nieuwsgierig, wil je dit archetype wel eens wakker maken en kijken wat er dan gebeurt? We zullen hierbij zoeken naar een persoonlijke verbinding met deze heldinnen. Dan kun je ontdekken wat deze bijzondere vrouwen met jou doen en hoe je hun speciale kwaliteiten kunt toepassen in je leven. Is er nog een andere heldin die jou enorm inspireert? Tijdens de cursus werken we met een kleine groep en is er veel ruimte voor jouw ideeën en vragen, zodat het lekker interactief is!

Deze cursus is een heerlijke mix van praktische oefeningen, korte rituelen, intuïtie, godinnen-energie en intieme vrouwencirkels. We gebruiken kaarten, dans, creativiteit, meditaties en soms ook stilte. Hierdoor ontwikkel je op een natuurlijke manier je sensitiviteit, je intuïtie en ontdek je hoe jij ook een authentieke wijsheid bezit. Deze kwaliteiten zijn je geboorterecht, aan jou doorgegeven door jouw voormoeders. Dit zal je sterker maken dan ooit tevoren, je veel energie geven en het mogelijk maken om met de stroom mee te gaan.

Gewoon (weer) meer genieten van het leven!

De bijeenkomsten zijn in principe in Den Boogaard in Moergestel, op vrijdagochtend van 9.30-12.00 uur. Af en toe kiezen voor een locatie in de natuur in de omgeving van Moergestel. Er zijn 9 bijeenkomsten op de volgende data:
2023: 15 september, 13 oktober, 10 november, 8 december
2024: 19 januari, 16 februari, 15 maart, 12 april

Nu met ca. 20% korting, dus €399,- i.p.v. 495,-!

Vind je het spannend om ineens in een cursus te duiken van 8 bijeenkomsten, laat het me even weten. Je kunt dan gerust de eerste keer komen kennismaken met ons en je daarna inschrijven.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als trainer en transformatie- en traumatherapeut.
Klik hier voor meer informatie over mij.

 

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

Datum

sep 15 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 00:00

Kosten

€ 399.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten