Je ziel wijst je de weg – cursus

Hoe zou het zijn als je je eigen innerlijke tomtom had? Als je niet meer steeds hoeft te twijfelen over je keuzes, te googelen of anderen te raadplegen? Dat kan!

Je ziel weet waarom je op aarde bent en overziet alles van jou en je leven. Als je bent afgestemd op je ziel heb je een innerlijk kompas dat je de weg wijst naar de bestemming in jouw leven. Ook als je onderweg een andere afslag neemt, zal je ziel je toch weer laten weten wat de goede richting is.

Geïnspireerd door de levensboom uit de kabbalah en het sjamanisme ontwikkelde ik een model dat bestaat uit zeven levenspaden. Bij deze paden geef ik je belangrijke informatie over je ziel en hoe je je meer bewust kan worden hiervan. In de cursus werken we met enkele paden. Hierbij werken we bijvoorbeeld met je hogere zelf, je ware zelf en ook met je lagere zelf. Ook doen we fijne, praktische oefeningen die uitnodigen tot verbinding met je ziel en reflectie. Tenslotte besteden we aandacht aan het toepassen van de kennis en ervaring uit deze cursus in je dagelijkse leven.

Deze cursus is gebaseerd op mijn nieuwe boek Je ziel wijst je de weg. Dit boek is bij de cursus inbegrepen en biedt extra verdieping bij de aangeboden lesstof. Je krijgt het bij de eerste bijeenkomst. Door deze cursus stem je je af op je ziel en vind je jouw weg naar meer inspiratie, kracht en flow.

Dit vindt Lut van Je ziel wijst je de weg:

Wat een mooi en speciaal boek heb jij geschreven.
Ik ben er gisteravond beginnen in te lezen en na een aantal bladzijden was het alsof ik thuis kwam bij mezelf. Het klopt gewoon. Wat je schrijft voelt zo natuurlijk aan. Geen enkel boek heeft ooit zo een uitwerking op mij gehad. Wat ik voel is niet in woorden te vatten maar gaat diep en ruim.
Ik loop al de ganse dag rond met een open en blij hart! Ik heb een ziel, en ik ben verbonden met alles wat leeft!

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze cursus, zodat er een kleine, sfeervolle groep ontstaat, met veel ruimte voor vragen, persoonlijke aandacht en begeleiding. De cursus bestaat uit vier vrijdagochtenden: 29 september, 27 oktober, 24 november en 22 december 2023.

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als trainer en transformatie- en traumatherapeut.
Klik hier voor meer informatie over mij.

Inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knopLet op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

Datum

sep 29 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 00:00

Kosten

€ 199.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten