Transformatie coaching


Wat wil jij veranderen in je leven?

Veel mensen die bij het Huis van Transformatie komen voelen de wens om iets in hun leven te veranderen. Je kunt hierbij denken aan:

  • Ik wil graag mezelf kunnen zijn
  • Ik wil graag leven vanuit mijn hart
  • Ik wil graag meer rust in mijn leven
  • Ik wil graag mijn eigen pad kunnen lopen

Als jij iets wil veranderen, maar het lukt je niet dan komt dat meestal omdat je dan last hebt van negatieve ervaringen, overtuigen of zelfs trauma’s die je tegenhouden. Deze zorgen er dus voor dat je niet zo kan veranderen als je wel zou willen. En van een deel van die negatieve overtuigingen en trauma’s ben je je vaak niet eens echt bewust. Daardoor weet je dan niet goed wat het nu echt is dat je tegenhoudt. En dus weet je ook niet hoe je je leven kan veranderen.


Ik ben als het ware een spiegel voor jou

Daarom gaan we hier samen mee aan de slag. Ik kan je helpen om te ontdekken wat er nu precies speelt. Dit doe ik op een hele krachtige, maar tegelijk ook liefdevolle manier, waarbij jij het tempo bepaalt. Ik maak hierbij gebruik van mijn opleidingen, meer dan 10 jaar ervaring en heb hieruit een eigen unieke coachingsmethode ontwikkeld, die een krachtige mix biedt van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hierbij maak ik veel gebruik van opstellingen, omdat deze een liefdevolle maar ook krachtige manier van transformatie geven. Zo laten de zogenoemde ‘opstellingen van het verlangen’ je op een heel zachte en liefdevolle manier naar deze belemmeringen kijken. Niet om er zelf weer in te moeten duiken, juist niet! Ik ben daarin een spiegel voor jou, die onzichtbare, onbewuste en onverwerkte zaken zichtbaar maken. Dit geeft inzicht en op een bepaalde manier ook heling en integratie. Een groot voordeel van deze methode is dat de nadruk veel minder op het praten ligt en daardoor meer naar het gevoel kan gaan. Dit ondersteund het proces in jouw.

Vaak zal ik ook op zielsniveau met je ‘meekijken’ en ook wordt ik begeleid door mijn Spiritteam (gidsen uit de Onzichtbare Wereld). Deze geven me boodschappen en inzichten door, die me helpen om snel te zien wat jou kan helpen.

Het doel van dit alles is helder. We gaan:


van Klacht naar Kracht!

Ik wil je met meer veerkracht door het leven laten gaan, zodat je wèl in staat bent om je leven zo te veranderen als jij wil. Ik kan me voorstellen dat je dit nu nog moeilijk vind om te geloven: Kan ik van mijn klacht een kracht maken?
Maar ik verzeker je: Ja dat kan je. Ik heb dit al zo vaak gezien! Samen zullen we dit gaan onderzoeken en ont-dekken. Dat geeft jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling namelijk een enorme boost.


Praktische informatie

Mijn tarief is €88 per consult. Een consult duurt tussen 1 en 1,5 uur en vindt normaal gesproken plaats in mijn praktijk in Moergestel. We starten meestal met een kort gesprek en een kopje thee en gaan dan samen aan de slag.
Ik ben niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ik heb ook honderden andere coaches en therapeuten begeleid. Ook werk ik als coördinator en docent op de NEM Academy; een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut. Ik geef hier les in zes verschillende lesmodules (oa. Transformatiebegeleiding, Opstellingen en spirituele psychologie). Klik hier voor meer informatie over mij.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!