Transformatie coaching

Iets langdurig en echt veranderen in jezelf of je leven is niet makkelijk. Dat heb je vast zelf al eens ervaren. De reden hiervoor is dat jezelf op een onbewust level tegenhoudt, door negatieve ervaringen en overtuigingen uit je verleden, misschien zelfs wel trauma’s.


Van de schaduw…

Je wens en beslissing om te veranderen neem je met het bewuste deel van jou. Dat kan je hoofd zijn, of zelfs vanuit je hart. Maar deze nemen slechts ca. 10% in van jouw hele bewustzijn. De andere 90% noemen we onbewust. Vergelijk het maar met de ijsberg op het plaatje hiernaast. Je zien alleen het topje van de ijsberg en niet dat enorme deel onder de oppervlakte. Dat laatste deel is ligt in de schaduw; het is je blinde vlek.

Omdat deze belemmeringen dus in je schaduw liggen, heeft praten niet zoveel zin. Daarmee bereik je ze niet. Mijn expertise ligt in het afstemmen en invoelen van de energie jouw onbewuste delen. Tijdens mijn opleidingen (o.a. Mystieke Kabbala en Sjamanisme) heb leren kijken naar dat deel van de ijsberg dat onder de oppervlakte ligt.

Dit doe ik onder andere door me af te stemmen op jouw ziel en door middel van opstellingen. Je hoeft hierbij niet zelf door al die oude shit heen te gaan hoor, ik stem me af op jouw (onbewuste) energie en ben daarmee jouw spiegel. Op deze wijze zetten we samen jouw schaduwen in het licht. Daarmee verdwijnen de belemmeringen. Een onverwacht voordeel hiervan is dat je meestal meteen heling en een toenamen van je levensenergie ervaart. De rups wordt een vlinder.


… naar het licht

Door het oplossen van je belemmeringen, zet je je schaduwen in het licht. Hierdoor wordt jouw innerlijke licht sterker. Zo ga je ontdekken hoe helder en mooi jouw innerlijke bron is. Deze kan zo een innerlijk kompas voor je worden en je de weg wijzen. Zo kun je gaan zien welke keuzes jij wil maken, met welke missie jij hier op aarde bent. Dan gaan we samen ontdekken hoe jij meer energie en veerkracht krijgt en je eigen pad kan lopen. Het kado is dat je gaat zien dat je hiermee niet alleen jezelf vooruit helpt, maar anderen ook!

Het resultaat: een sterk innerlijk licht dat veerkracht en authenticiteit brengt.


Praktische informatie

Een consult duurt ongeveer een uur tot vijf kwartier en kost €88. We zitten zelden alleen maar te praten, omdat in mijn visie je met praten niet ver komt. Ik ga liever met je de natuur in, we doen een opstelling of zitten aan onze keukentafel met bijvoorbeeld papier, stiften en schaar. Een online sessie Zoom kan ook, indien het voorgaande niet uitkomt. Alles samen in overleg natuurlijk.

Ik ben niet alleen zelf een ervaren coach en trainer, ik heb ook honderden andere coaches en therapeuten begeleid. Ook werk ik als coördinator en docent op de NEM Academy; een beroepsopleiding tot Transformatie coach en therapeut. Ik geef hier les in zes verschillende lesmodules (oa. Transformatiebegeleiding, Opstellingen en spirituele psychologie). Klik hier voor meer informatie over mij.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!