Missie

Het Huis van Transformatie is ontstaan vanuit een heldere missie:


Leven in verbinding met je innerlijke bron.

Mijn innerlijke bron is mijn ziel. De ziel is voor mij het mooiste, zuiverste deel van een mens. Het heeft een hoge frequentie, een hoge trilling. Hierdoor is je ziel een loepzuiver kompas, het wijst je de weg. Want het weet precies wat goed voor je is. Je ziel weet wat jouw levensmissie is. Het is dus echt de moeite waard om je eigen ziel beter leren kennen, want dan wordt het reuze eenvoudig om je eigen pad te lopen.

De ziel van ieder mens is uniek, want ieder mens is uniek. Er is niemand zoals jij. Die diversiteit is erg mooi. Ik hou ervan om het unieke in ieder mens zichtbaar te maken. Zo ontdek je namelijk je ware zelf, je authentieke zelf. En dan weet je meteen wat jij de wereld te bieden hebt.

Met het Huis van Transformatie wil ik thema’s als zingeving, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling laagdrempelig en toegankelijk maken voor een grote groep mensen. Iedereen is welkom! Ongeacht opleiding, leeftijd, of religieuze achtergrond. Dit doe ik met door een afwisselend programma aan te bieden dat soms luchtig is en soms diepgaand. Hiervoor werk ik samen met een brede groep aan sprekers en trainers en biedt ze een podium waarop ze hun boodschap kunnen verspreiden. Het resultaat is een bijzonder geheel, dat voor veel bezoekers voelt als een waar thuis komen.AGENDA

Geen evenementen gevonden!