Licht op je Levensmissie


… op basis van een kleurrijke analyse

De oeroude kennis van de Kabbala en de Astrologie samen geven een helder en praktisch overzicht van je Levensmissie. Het laat je oa. zien wat je Ziel hier op aarde te leren heeft. Je ziel is namelijk naar de aarde gekomen om een of enkele belangrijke lessen te leren. Als je deze lessen begrijpt, zul je makkelijker bij je Levensmissie komen en deze met veel plezier kunnen leven. Hierdoor hoef je niet meer te twijfelen over je Levenspad. Veel mensen beschrijven dit als een waar Thuis komen.


Je Levensmissie zal een feilloos kompas voor je worden!

Op basis van je geboortegegevens zal ik een heldere analyse maken van je missie op gebied van je gezondheid, werk en je leven. Hierdoor zul je belangrijke stappen in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling kunnen maken.

De kennis die ik gebruik is afkomstig uit de oorspronkelijke Kabbala, gecombineerd met astrologie. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van de Levensboom en de engelen die daarbij horen. Ook zal ik de belangrijkste levens- en zielekleuren die hierbij horen aan je geven.
Een en ander klinkt allemaal misschien een beetje zweverig, maar weet dat ik een nuchter mens ben. Ik geef je deze informatie in gewone mensentaal. Het gaat niet om die oude kennis, maar vooral wat je er nu, in dit leven mee kan. Dat staat voorop.


Praktische informatie

De Kleurrijke Analyse van je Levensmissie is een totaalpakket bestaande uit een overzichtelijk schema over je Levensmissie, met daarin de informatie over jouw levenslessen, de bijbehorende levens- en zielekleuren, engelen waarmee je kan werken en boeiende vragen. Ook krijg je twee coaching sessies van ca. 50 minuten (via facetime/skype/oid), waarin we samen door je analyse heen lopen en ik je nog extra inzichten en adviezen kan meegeven.
De reguliere prijs voor dit traject is €222,-, maar in deze bijzondere tijd biedt ik het aan met een gigantische korting van 50%.
Dit betekent dat je nu nog maar: €111,- betaalt.

Je kunt je hiervoor aanmelden door het formuliertje hier rechts in te vullen. Mocht je nog vragen hebben, mail me dan via: info@huisvantransformatie.nl.


Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer.

Klik hier voor meer informatie over mij.

 
Schrijf je hier in

voor de Kleurrijke Analyse van je Levensmissie Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond. Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier