Ontwikkel je intuïtie


… en beantwoord je Levensvragen! – Saskia Basten

Ontwikkel je intuïtie, dat is veel makkelijker dan je denkt! Je intuïtie wordt ook wel je zesde zintuig genoemd en dat is precies hoe we er in deze training mee werken. Als een van jouw zintuigen, een van jouw kwaliteiten, die je kunt ontwikkelen.

Vaak hoor je als het om intuïtie gaat mensen dingen zeggen als ‘helderziende’, en ‘paranormale krachten’. Dit suggereert dat je speciale gaven nodig hebt om je intuïtie te kunnen gebruiken. In mijn ervaring is dat helemaal niet zo.

Want intuïtie is iets dat heel gewoon en goed te leren is

Geen hokus pokus.
Ik wil graag mijn kennis en ervaring met je delen om je te laten zien dat hoe jij je intuïtie kan ontwikkelen. De training is een combinatie van een beetje theorie, maar vooral veel praktische oefeningen. Hiermee leer je je intuïtie gebruiken en hoe je er op kan vertrouwen. Hierbij ligt de nadruk op intuïtie zelf, maar je ontdekt ook hoe je deze kan gebruiken, samen met je andere zintuigen. Zo ontwikkel je een sterk innerlijk kompas, dat je helpt om je keuzes te maken en je eigen Levenspad te lopen.


Daarbij gebruik ik zoveel mogelijk gewone mensentaal, geen vage omschrijvingen, gewoon uitleggen zoals het is. En ik hoop uit het diepste van mijn hart dat je er iets aan hebt. Want je intuïtie gebruiken is niet alleen handig, maar ook erg leuk!

Lijkt je dat wel wat? Doe dan mee met deze training: 
Ontwikkel je intuïtie

Dit leer in je deze training:
– Wat intuïtie nu eigenlijk is en wat je ermee kan doen
– Praktische oefeningen die je helpen om je intuïtie te ontwikkelen
– Hoe je je intuïtie kunt gebruiken, samen met je andere zintuigen


Dit is een basis training. Iedereen kan hier aan meedoen. Je hoeft geen speciale kennis te hebben, of bijzondere eigenschappen. Bij voldoende interesse zal er ook een training worden georganiseerd, speciaal bedoeld voor mensen met al aardig wat ervaring. Heb je hierin interesse, mail ons dan op info@huisvantransformatie.nl.


Over Saskia Basten

Ik ben de eigenaresse en drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast ben ik Transformatie coach en trainer. Meer dan 20 jaar lang deed ik onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Vrouwe van Avalon (Glastonbury), Aura- en chakratherapie en Life & Soul Coach en Teacher.

Ik heb tijdens mijn opleiding tot Transformatie coach veel geleerd over intuïtie, maar door mijn leven nog veel meer. Ik weet niet alleen veel over intuïtie, ik adem intuïtie, ik leef intuïtie. Ook geef ik les in je intuïtie ontwikkelen oa. op een beroepsopleiding tot Transformatie coach, waardoor ik beter heb geleerd om anderen uit te leggen hoe ze hun intuïtie kunnen ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over Saskia Basten


Praktische informatie

Ontwikkel je intuïtie – Saskia Basten
Data:
– woensdag 4 en 18 maart
– woensdag 1 en 15 april
Tijd: 9.30 tot ca. 12.00 uur.
De zaal is om 9.15 uur open.
Kosten: Nu €175 pp. 
voor de vier lessen samen, incl. boek.
Locatie: Krijtestraat 20, Moergestel


Schrijf je nu in voor deze training Klik daarvoor op de onderstaande knop


 

Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond. Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier