Ziel & Zakelijkheid – Erna & Saskia

Deze workshop is VOL

Wat is er mooier dan je geld verdienen met zinvol en waardevol werk, waarbij je andere mensen echt iets te bieden hebt? Als je jouw werk met hart en ziel kan doen en er ook nog eens een goede boterham mee verdient? Dit wordt extra belangrijk als je een eigen bedrijf hebt. Dan zul je heel helder moeten hebben wat jouw missie is als ondernemer. Om dit vervolgens over te kunnen brengen aan anderen, zij zijn immers je (potentiële) klanten.

Wat zou er gebeuren als je Ziel en Zakelijkheid aan elkaar koppelt?

Erna en Saskia bieden je een prachtige dag workshop aan, waarin je de combinatie van Ziel en Zakelijkheid kan onderzoeken. Wat is voor jou de essentie van jouw zaak of functie, wat is je missie? Heb je deze al kunnen vertalen in een concrete dienst of product? Of heb je twijfels, lopen er zaken nog niet goed?

Tijdens deze dag heb je de kans om dit voor jezelf (meer) helder te krijgen: een duidelijk overzicht van jouw sterke en minder sterke kanten, meer zicht op de problemen van je klanten en hoe jij daar een oplossing voor biedt, inspiratie voor het zichtbaarder maken van jezelf of je bedrijf. 

Je gaat aan de slag met twee mooie inzichtelijk tools:

  • Business Model You: je vult het persoonlijke business model canvas in en vertelt aan de aanwezigen wat waarom op welke plek staat en wat de samenhang is. Door dit hardop te doen en door de feedback die je van het publiek krijgt, ontwikkel je een bredere visie op je professionele identiteit.
  • Organisatie Opstellingen: We doen een organisatie opstelling op delen van jouw organisatie of van jou als ondernemer. De opstelling maakt dat zichtbaar wat voor jou nog niet helder is. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten, waarmee jij weer verder kan.

Heb je zin om eens een dag met een aantal andere zelfstandigen te kunnen werken AAN jouw zaak in plaats van in je zaak? En met een zak vol met inzichten en nieuwe ideeën weer naar huis te gaan? Doe dan mee met deze inspirerende dagworkshop

Over Erna

Erna helpt haar klanten – ondernemers en ondernemende professionals – om de stap naar (meer) zichtbaarheid te maken. Ze zet het Personal Business Model Canvas en LinkedIn in om daarover in gesprek te gaan. Mensen met elkaar verbinden op LinkedIn is zeg maar echt haar ding. Wil je dus iets meer lezen over haar achtergrond, ervaring en activiteiten, ga dan even naar haar LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/ernavanpoppel/   en nodig Erna vooral uit om te Linken (graag met een berichtje erbij).

Over Saskia

Saskia Basten en is de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werkt ze als Transformatie coach en trainer. Klik hier voor meer informatie over Saskia.

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

Datum

nov 26 2021
Expired!

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€ 110.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Erna van Poppel

Trainer

Erna van Poppel
Website
https://www.linkedin.com/in/ernavanpoppel/

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten