De zelfhelingsmethode van Marion Berndsen

Iets waar ik 4 jaar lang mee bezig ben geweest, om te kijken hóe het nu werkt en óf het werkt. Én het werkt. Het werkt echt! Laat ik je nóg nieuwsgieriger maken!!! Ik weet waarom God de mens een lichaam heeft gegeven! Waarom hebben we dat aanhangsel waar je ziektes en klachten mee ontwikkeld, dat lichaam wat er ook nog eens volgens bepaalde mensen goed uit moet zien! Ik ben hard aan het werk met mijn boek hierover, maar nu bij het Huis van Transformatie, ga ik je er meer over vertellen. Laten we een voorbeeld nemen. Waarom vallen mensen niet af, terwijl ze af willen vallen. Waarom genezen mensen niet, terwijl ze willen genezen en er écht alles aan doen. Waarom hebben mensen het gevoel dat hun lichaam ze in de steek laat. Waarom is de mens bang voor medicatie, operaties, vaccinaties. Hoe moet je dan van jezelf houden, wat door iedereen gezegd wordt! Laat ik jou vertellen, dat ik ontdekt heb dat het lichaam alles aan kan, mits je weet hoe je de juiste snaar moet activeren. Ik heb ontdekt dat het lichaam een onmetelijke kracht heeft! De Goddelijke kracht die verbinding heet. We gaan een prachtige meditatie doen, waarbij jij zelf kunt ervaren!

Over Marion Berndsen

Marion Berndsen is medium. Ze geeft naast privé-sessies diverse opleidingen, zoals de mediumopleiding, opleidingen tot Avalon-ELA healer, opleidingen tot coach en opleidingen tot spiritueel zwangerschapsbegeleid(st)er. Marion heeft 4 boeken voor volwassenen geschreven. Dit zijn: Gewoon Marion, leven en werk van een medium, Gewoon Marion, wonderen via een medium en het gechannelde boek: De terugkeer van de Avalon-ELA energie, maar ook LiBoRa, boodschappen uit de lichtsfeer voor jou. Daarnaast schrijft ze voor Paravisie en het vrouwenblad Mijn Geheim. Maar bovenal is ze een gewone vrouw en ziet ze er naar uit je te ontmoeten op deze mooie middag bij het Huis van Transformatie.

Iinschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mrt 17 2023

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 30.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Marion Berndsen

Trainer

Marion Berndsen
Website
https://marionberndsen.nl