Vrije stemexpressie – Ernestine van de Pol

Het is in onze maatschappij spannend geworden om je stem te laten horen. Een opmerking van bijvoorbeeld je moeder of juf kan jaren aan je blijven kleven. Tv programma’s waarbij we elkaar beoordelen op stemkwaliteit zijn gewoon geworden. Dat is eigenlijk zonde, want de stem klinkt zoals het klinkt en is daarmee de brug naar verbinding met je ziel.
Heb jij het verlangen jouw stem vrij te laten klinken? Ik geef workshops en sessies in vrije stemexpressie. Jouw stem mag helemaal klinken zoals het IS. Bijvoorbeeld met kraken, kwetsbaar, onzeker en ook juist heel krachtig en diep.

Via klanken kun je uitdrukken wat je in woorden niet kunt vatten. Binnen korte tijd kun je diep geraakt zijn. Het is mijn ervaring dat er iets magisch gebeurt in mijn aanwezigheid. De kans is groot dat je belangrijke inzichten krijgt over je overlevingsmechanismes en verlangens. Meestal gebeurt dit via beelden die je ontvangt, daar gaan we tijdens een individuele sessie dieper op in, waardoor er diepe healing plaats vindt. Je ervaart je verbinding met je ziel. Klank slaat de brug naar Moeder Aarde en het Goddelijke.

klank als kanaal

Ernestine van de Pol heeft een transformatie ondergaan van heel hoofdelijk stemgeven naar vrije stemexpressie. Ze heeft ervaren dat ze een kanaal is waardoor heen klanken vrij stromen. Luisteraars horen daarin soms de roep van Moeder Aarde en een andere keer klinkt het Hemels. Tijdens workshops en sessies deelt ze deze ervaring met je zodat jij ook mag ervaren dat je een kanaal bent. Als ondersteuning maakt ze gebruik van beweging en verschillende muziekinstrumenten om jou te laten ontspannen. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met klank of een bepaald niveau te hebben.

over Ernestine

Ernestine wordt ook wel ‘de kleine sjamaan’ genoemd. Aan de buitenkant ziet ze er jong en lief uit en wie haar beter leert kennen verrast zich over haar kracht en wijsheid. De klanken die door haar heen klinken raken iets oers en dieps in je. Hierdoor wordt je je bewust van wat er in jou gehoord, gezien en gevoeld wil worden. Ernestine is heel open minded, alles wat zich aandient mag er zijn en dat vindt ze juist zo bijzonder aan haar werk. Dit kunnen bijvoorbeeld bewegingen zijn of beelden uit een vorig leven.

Ernestine heeft (de afgelopen 15 jaar) allerlei opleidingen gevolgd op het gebied van stem, klank, energiewerk, healing en ook op het gebied van coaching, therapeutschap en communicatie. Maar het meest heeft zij geleerd van de natuur/het goddelijke. Nadat ze uitvoerde wat ze doorkreeg en het resultaat verbluffend was groeide haar vertrouwen en laat ze zich leiden.
In haar praktijk ViaKlank geeft zij sessies aan mensen die meer ruimte willen innemen, thuis willen komen in zichzelf, op hun intuitie willen leren vertrouwen, verbinding met het Goddelijke willen ervaren, (vage) fysieke klachten hebben, op een kruispunt in hun leven staan, een burn-out hebben, zich willen ontdoen van familiekarma of van patronen uit vorige levens.

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop

Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

Datum

sep 29 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 30.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Ernestine van de Pol

Trainer

Ernestine van de Pol
Website
https://viaklank.nl