Spirituele boekenclub – Karin & Saskia

Ben jij net als wij een echte boekenwurm? En dan het liefste spirituele boeken? Dan is onze nieuwe spirituele boekenclub misschien wel iets voor jou!

We zouden graag met een klein groepje geïnteresseerden over deze spirituele boeken willen praten. Er zijn zes bijeenkomsten en elke bijeenkomst zal een boek centraal staan. Dit boek wordt door alle deelnemers gelezen en samen bespreken we het. Van te voren krijg je een aantal uitnodigende vragen om je op een relaxte manier te kunnen voorbereiden. We willen werken met boeken van bijvoorbeeld Pamela Kribbe, Christina von Dreien, Paulo Coelho en Paul Smit. Dit zijn boeken die toegankelijk zijn, maar tegelijkertijd veel diepgang bieden. Diepgang is voor ons een belangrijke sleutel. We willen het boek niet alleen lezen, maar zijn vooral nieuwsgierig naar wat de inhoud met je doet:

~ Wat vind je echt inspirerend?
~ Wat herken je in het boek van je eigen leven?
~ Met welk onderdeel van het boek ben je niet eens?

de diepte in

Ook zullen leuke en boeiende oefeningen doen, gebaseerd op de informatie van dat boek. Denk hierbij aan een meditatie, een opstelling, of het trekken van inspiratiekaarten. We kiezen bewust niet voor een vast format, maar voor lekker veel variatie.
De spirituele boekenclub is bedoeld als een interactief groepje, met veel ruimte voor je eigen inbreng. We zullen ruim van te voren aangeven welk boek we de keer daarop zullen lezen (aanschaf boek is voor eigen kosten). De setting is sfeervol en intiem, zodat we met elkaar de diepte in kunnen. Daarom kiezen we er ook voor om het gewoon bij ons thuis te doen (Moergestel en Goirle). Op een dinsdagmiddag, gewoon op de bank en met een lekkere kop koffie of thee erbij. De frequenties is een keer per zes a zeven weken, met de volgende data:

2021: 5 oktober en 23 november
2022: 11 januari, 22 februari, 12 april en 24 mei

Op 5 oktober zullen we De verboden vrouw spreekt bespreken met elkaar. In dit boek channelt Pamela Kribbe de verhalen van een verboden vrouw uit het verleden: Maria Magdalena. In de channelings komt Maria Magdalena over als een krachtige en tegelijk liefdevolle leraar. Soms direct en confronterend, vaker mild en vol begrip voor onze menselijke emoties. Behalve informatie wordt door de teksten heen een energie van liefde en bemoediging aangeboden. De energetische verschuiving die je kunt voelen bij het lezen van de teksten is waar het eigenlijk om draait.


over Karin

Van jongs af aan houd Karin zich al bezig met de vragen ‘wat is de zin van het leven’ en ‘wat is voor mij een zinvol leven’? Ze vindt het heel fijn om zich te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en een gezonde leefstijl. Op deze gebieden heeft ze verschillende opleidingen, workshops en lezingen gevolgd. Ze is steeds weer op zoek gegaan en nog naar nieuwe inspiratiebronnen. Zo ontdekte ze ook het Huis van transformatie, waar ze inmiddels een aantal jaar vrijwilliger is, naast haar baan. Ze houdt ervan om te verbinden met gelijkgestemden om samen met elkaar mooie ervaringen te beleven.

Het lijkt Karin geweldig om een boekenclub te gaan starten. Met het idee dat het onderwerp wat je aanspreekt in het boek ook echt voor jou gaat werken. Om het leven te leven wat vooral bij jou past. Zo dicht bij jezelf dat je leven sprankelend blijft of wordt (als dit nog niet zo is). Met je verstand, weet je vaak wel hoe dit er zo ongeveer uit ziet, maar om dit ook daadwerkelijk te gaan doen…
Voel je van harte welkom om mee te doen. Karin wil afsluiten met een citaat dat voor haar heel belangrijk is. Een citaat van Andre Rozendaal uit het boek Zelfrealisatie: “Hoe meer jij vanuit jouw innerlijke bron van Liefde leeft, des te sneller je leert te vertrouwen op het Leven. Dat komt omdat je vanuit je eigen innerlijk gaat ervaren dat het Leven gelijk is aan Liefde. Hoe valt liefde niet te vertrouwen?”

over Saskia

Saskia Basten en is de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werkt ze als Transformatie coach en trainer. Klik hier voor meer informatie over Saskia.

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop

Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 05 2021

Tijd

13:30 - 16:00

Kosten

€ 150.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Karin van der Haar

Trainer

Karin van der Haar

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *