Spirituele boekenclub

Ben jij net als ik een echte boekenwurm? En dan het liefste spirituele boeken? Dan is deze spirituele boekenclub misschien wel iets voor jou!

Er zijn zes bijeenkomsten met een kleine groep geïnteresseerden (max. 5 deelnemers) en elke bijeenkomst zal een boek centraal staan. Dit boek wordt door alle deelnemers gelezen en samen bespreken we het. Van te voren krijg je een aantal uitnodigende vragen om je op een relaxte manier te kunnen voorbereiden. Het gaat om boeken van bijvoorbeeld Pamela Kribbe, Marianne Williamson en dr. Wayne Dyer. Dit zijn boeken die toegankelijk zijn, maar tegelijkertijd veel diepgang bieden. Diepgang is voor mij een belangrijke sleutel. We zullen het boek niet alleen lezen, maar kijken ook naar wat de inhoud met je doet:

~ Wat vind je echt inspirerend?
~ Wat herken je in het boek van je eigen leven?
~ Met welk onderdeel van het boek ben je niet eens?

de diepte in

Ook zullen leuke en boeiende oefeningen doen, gebaseerd op de informatie van dat boek. Denk hierbij aan een meditatie, een opstelling, of het trekken van inspiratiekaarten. We kiezen bewust niet voor een vast format, maar voor lekker veel variatie. De spirituele boekenclub is bedoeld als een interactief groepje, met veel ruimte voor je eigen inbreng. We zullen ruim van te voren aangeven welk boek we de keer daarop zullen lezen (aanschaf boek is voor eigen kosten). De setting is sfeervol en intiem, zodat we met elkaar de diepte in kunnen. Daarom kiezen we er ook voor om het gewoon bij mij thuis te doen (Moergestel). Op een dinsdagmiddag, gewoon aan de eettafel en met een lekkere kop koffie of thee erbij. De frequenties is een keer per zes a zeven weken, met de volgende data:

2022: 20 september, 1 november, 13 december
2023: 24 januari, 7 maart en 18 april

Op 20 september zullen we Niet morgen, maar nu bespreken met elkaar. Dit boek is gewoon in het Nederlands te koop en geschreven door dr. Wayne Dyer, een zeer inspirerend schrijver.
Volgens dr. Wayne Dyer hebben we allemaal een ‘mentale achilleshiel’, bewust of onbewust. Hierdoor vallen we vaak terug in onproductief gedrag, waardoor we nooit werkelijk gelukkig of succesvol worden. Wayne Dyer leert ons in dit boek hoe we deze zwakheden kunnen opsporen en hoe we kracht en inspiratie kunnen vinden zonder belemmerd te worden door onze kwetsbare plekken.


over Saskia

Saskia Basten en is de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werkt ze als Transformatie coach en trainer. Klik hier voor meer informatie over Saskia.

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop

Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 20 2022

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 145.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Saskia Basten

Trainer

Saskia Basten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.