Sjamanistische reis met krachtvoorwerpen uit de Andes – Karin Vink

Een avond waarin Karin Vink van Kirima Spiritual Healing, je gaat meenemen in de energieën van krachtvoorwerpen d.m.v. o.a. meditatie en muziek. De krachtvoorwerpen zijn gemaakt van halfedelstenen uit de Andes en bezitten een speciale energie.
Het zijn unieke met de hand gemaakte afbeeldingen van o.a. Pachamama’s (Moeder Aarde beeldjes), draken, Sjamanen, krijgers, dieren, aliens en schedels.
We gaan hiermee een krachtveld creëren en ze nemen je mee op reis diep in jezelf.
Het is tevens mogelijk om deze avond een krachtvoorwerp aan te schaffen.

over Karin

In 2003 kwam Karin Vink in aanraking met REIKI en dat was de grote ommekeer in haar leven en is ze haar spirituele weg ingeslagen. Ze heeft haar kantoorbaan opgezegd en ze is haar eigen spirituele praktijk gestart, genaamd Kirima Spiritual Healing. Deze naam is ontstaan na een bezoek aan het bijzondere Paaseiland (Chili): “Ki” is Japans voor energie en “rima” is Polynesisch voor handen.

In 2005 heeft ze kennis gemaakt met de Engelen en dat heeft haar persoonlijke transformatie in een stroomversnelling gebracht. Ook organiseert ze Engelenweekends aan Zee en spirituele vakantieweken.

Vanuit Kirima geeft ze diverse cursussen en workshops, zoals Engelen, Priesteressen, Sjamanisme, Verheven Meesters, Reiki, meditaties en behandelingen/consulten.
Dit kan ervoor zorgen dat je beter in je vel gaat zitten, dat je meer energie krijgt en dat jij je gaat focussen op datgene wat echt belangrijk voor jou is in je leven.
Het motto van Karin is: Houd het simpel!

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop

Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 10 2021

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 30.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Karin Vink

Trainer

Karin Vink
Website
http://www.kirima.nl