Intuïtief met krijt – Karin & Saskia

Vind jij fröbelen wel leuk, maar echt werken met verf of krijt nog iets te spannend? Want daarvoor heb je toch talent nodig en veel schilderlessen enzo? Wij willen je een workshop aanbieden, waarbij je dit juist helemaal niet nodig hebt. We creëren een bijzondere sfeer waarin je gaat werken met krijt vanuit je gevoel, je intuïtie en een heel klein beetje moed. Dat kleine beetje moed heb je nodig om vanuit je gevoel die eerste streep krijt op het papier te zetten. Daarna ga je gewoon lekker door en geniet van het proces, zonder er al te veel op te letten of het uiteindelijk ook nog ‘mooi’ wordt. Want als het vanuit jouw gevoel is geschilderd, dan wordt het vanzelf mooi, dat zul je zien!


Om jou hierbij zoveel mogelijk op weg te helpen slaan Karin van den Elzen en Saskia Basten de handen ineen. We werken deze avond met een centraal thema, wat je nog heel veel ruimte geeft voor jouw eigen invulling. Saskia zal dit thema tot leven laten door fijne, creatieve meditatie. Het thema van deze avond zal zijn: Innerlijke Vrede.

Daarna ga je zelf aan de slag. We zorgen ervoor dat er verschillende soorten krijt en papier klaar liggen voor je. Je kunt daarmee lekker aan de slag. Je kunt er dan voor kiezen om lekker zelf bezig te zijn en je gevoel te volgen. Maar vind je tips en suggesties fijn, dan staan Karin en Saskia voor je klaar om je eventuele tips en inspiratie te geven, zodat je weer een stap verder komt. We werken met een kleine groep, zodat je veilig en in je eigen energie kunt werken.

Over Karin

Karin van den Elzen schildert al zo’n 20 jaar. Ze heeft o.a. de Filarskiacademi in Schijndel gevolgd. Ze werkt veel met acryl olie en nat-in-nat techniek en schildert zowel abstract als bijvoorbeeld bloemen en mensen. In haar atelier in Biezenmortel kun je les volgen bij Karin in intuïtief schilderen, tekenen, mandalatekenen en workshops.
Verder is ze kunstzinnig dynamisch coach. Dat houdt in dat mensen bij haar in het atelier kunnen komen om aan zichzelf te werken d.m.v. creativiteit. Karin stelt ze dan vragen over het kunstwerk, dat zij gemaakt hebben, in elkaar zit. Zo snappen ze ook beter hoe ze zelf in elkaar zitten. Hun bewustzijn wordt zo groter. Dit werkt zeer verhelderend.
 

Over Saskia

Saskia Basten en is de drijvende kracht achter het Huis van Transformatie. Daarnaast werkt ze als Transformatie coach en trainer. Klik hier voor meer informatie over Saskia.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 24 2021

Tijd

13:30 - 16:00

Kosten

€ 30.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Categorie
Karin van den Elzen

Trainer

Karin van den Elzen
Website
https://www.facebook.com/groups/746621488814850

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten