Ontwikkel je intuïtie – cursus

Jouw intuïtie kan je antwoorden influisteren precies wanneer je die nodig hebt. Antwoorden op eenvoudige vragen van alledag, maar ook op levensvragen. Denk aan: Wie ben ik nu eigenlijk diep van binnen? Wat wil ik nu echt graag? Wat is de rode draad in mijn leven en wat wil me dat zeggen? Wat is mijn levensmissie? Hoe kan ik veranderen en het leven leiden dat ik wil. Iedereen kan zijn intuïtie gebruiken. Het is dus niet iets wat de een wel kan en de ander niet. Het is net zo gewoon – of zou dat eigenlijk moeten zijn – als voelen, luisteren en logisch denken.

Je intuïtie wordt ook wel je zesde zintuig genoemd en dat is precies hoe we er in deze cursus mee werken. Als een van jouw zintuigen, een van jouw kwaliteiten, die je kunt ontwikkelen.

Je intuïtie gebruiken, dat kun je gewoon leren.
Dat is echt geen hokus pokus.

Ik wil graag mijn kennis en ervaring met je delen om je te laten zien dat hoe jij je intuïtie kan ontwikkelen. Daarbij gebruik ik zoveel mogelijk gewone mensentaal, geen vage omschrijvingen, gewoon uitleggen zoals het is. En ik hoop uit het diepste van mijn hart dat je er iets aan hebt. Want je intuïtie gebruiken is niet alleen handig, maar ook erg leuk! Ik leer je onder andere twee praktische en effectieve methodes: de Aardester en de Zielester. De Aardester leidt je in vijf stappen naar het antwoord op je vraag vanuit je intuïtie. De Zielester vormt een verdieping op de Aardester. Met deze methode kun je je levensvragen beantwoorden, omdat je hierbij een diepe verbinding maakt met je ziel. Zo krijg je loepzuivere informatie vanuit je hoger zelf en de kosmos.

Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, met een kleine groep (maximaal 8 personen), zodat er een fijne, veilige setting is waarin jij je intuïtie kan ontwikkelen. Tijdens de eerste avond krijg je een exemplaar mijn boek Ontwikkel je intuïtie. De bijeenkomsten zijn op de volgende vrijdagmiddagen:
2022: 7 oktober, 4 november,  2 december
2023: 14 januari

over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer.

Klik hier voor meer informatie over mij.

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 07 2022

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 195.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Saskia Basten

Trainer

Saskia Basten