HSP Atelier – Claudy & Saskia

Raak jij snel overprikkeld of ervaar je regelmatig dat de omgeving overweldigend voor je is? Het zou zomaar kunnen dat je een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent. De laatste jaren komt er steeds meer aandacht voor deze mooie eigenschap. Maar hoe je die nu het beste tot z’n recht kan laten komen is voor veel mensen nog niet duidelijk.

In dit HSP atelier sta jij als sensitief persoon centraal. In een rustige, sfeervolle setting bieden we je een fijne mix van informatie, ondersteunende oefeningen en lekker creatief bezig zijn. We werken met kleine groepen en gebruiken verschillende werkvormen zoals mandala’s, moodboard maken, tekenen, schrijven, knutselen, bewegen, inspiratiespel en inzichtkaarten. Het HSP atelier biedt ruimte aan gelijkgestemden om elkaar te inspireren en van elkaar te leren zonder dat je van alles hoeft uit te leggen. Hier zijn mensen die jou begrijpen!

De trainers van deze workshop, Claudy en Saskia, kiezen heel bewust voor het belichten van de positieve kwaliteiten van HSP. HSP is een mooie kwaliteit die je veel kan brengen als je voor jezelf een goede balans vindt. Aandacht vragen voor deze vaak nog onderbelichte eigenschap vinden zij belangrijk en daarom vragen zij zelf geen vergoeding voor deze workshop. Alle winst gaat naar het aanmoedigingsfonds van de stichting Puur Structuur Sensitief Supporter.

Elk HSP Atelier heeft een ander thema. Dit thema komt terug in de informatie, de oefeningen en de creatieve werkvormen. Het thema voor deze bijeenkomst is: HSP en energie. Hoe kan jouw energie-balans jou helpen om beter om te gaan met de nadelen van jouw HSP?

Over Claudy Voskens

Claudy Voskens is een professional organizer & HSP coach. Ze deelt graag haar kennis en persoonlijke ervaring met HSP. Door schade en schande heeft ze leren omgaan met deze mooie en soms ook lastige eigenschap. Claudy heeft een stichting opgezet, PS Puur Structuur Sensitief Supporter, met als doel meer begrip en aandacht te genereren voor hoogsensitieve personen.

Over Saskia

Saskia Basten en is de creator en coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werkt ze als Transformatie coach en trainer. Klik hier voor meer informatie over Saskia.

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop


Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

P.S. Kun je de deelname aan deze workshop niet veroorloven, maar zou je toch graag deelnemen, neem dan even contact op. Samen vinden we daar wel een oplossing voor!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jun 15 2022

Tijd

13:30 - 16:00

Kosten

€ 30.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Categorie
Claudy Voskens

Trainer

Claudy Voskens
Website
https://puurstructuur.nl

Trainer

Saskia Basten
Saskia Basten