HSP van klacht naar kracht – Jeanine Heijmans

Flauwekul of aanstellerij. Of in het beste geval; een modeterm. Dat is wat nog vaak wordt gedacht of gezegd over hoogsensitiviteit. Maar dat sommige mensen een zeer grote gevoeligheid hebben voor prikkels, is inmiddels wel degelijk wetenschappelijk aangetoond. Iemand die hooggevoelig is wordt ook wel een HSP (High Sensitive Person) genoemd. Zo’n 15 tot 20% van de wereldbevolking wordt geboren als HSP. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een HSP zo’n 17 keer meer prikkels ontvangt dan een niet HSP. En dat de verwerking van al deze prikkels in het brein van hooggevoelige mensen écht anders verloopt. 

Wat is nu eigenlijk hoogsensitiviteit, en wat betekent het om te leven als een hoog sensitief persoon? Wat zijn de veelvoorkomende krachten en klachten die hoog sensitieve personen in het dagelijks leven ervaren? 
Bovenstaande en daarmee samenhangende vragen komen uitgebreid aan bod tijdens deze boeiende workshop.

Daarnaast gaan we samen ook praktisch aan de slag om de eerste belangrijke stapjes te zetten richting (h)erkenning van hoogsensitiviteit wat uiteindelijk de weg is naar thuiskomen bij jezelf. Wanneer je jouw eigen, authentieke zelf ontmoet en deze met alles wat er is aanvaardt, ben je volledig gelukkig. Je ervaart dan balans, zelfliefde en bent in staat om al het mooie wat in je zit tot bloei te laten komen.

Over Jeanine Heijmans

Jeanine Heijmans is een enthousiaste, sensitieve en ondernemende vrouw. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening heeft ze in 2007 de switch gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg. Jeanine is haar hele leven al geïnteresseerd geweest in de mens en zijn psyche. Sinds een aantal jaren heeft ze een eigen praktijk in coaching en transformatiebegeleiding, genaamd CISAE. Het is haar passie om mensen dichter bij hun kern te brengen zodat ze vanuit authenticiteit volledig tot bloei kunnen komen. Als geen ander weet ze hoe belangrijk het is om, zeker als HSP, in contact te zijn met jezelf. Ze gunt het iedereen! 

Haar empathie, sensitiviteit en sterk ontwikkelde intuïtie zijn haar kracht, je zult je bij Jeanine snel op je gemak voelen. Daarnaast kan ze ook doortastend en to-the-point zijn. Het pad dat ze gevolgd heeft, heeft haar ook gevormd tot wie ze nu is en diepgelukkig gemaakt. Door talrijke ervaringen, bewustwording, therapie, coaching en diverse therapeutenopleidingen is ze inmiddels zowel inhouds- als ervaringsdeskundige. Een krachtige mix van persoonlijke en vakinhoudelijke expertise.


inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop

Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even
contact op via het contactformulier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 13 2021

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 30.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Jeanine Heijmans

Trainer

Jeanine Heijmans
Website
https://www.cisae.nl