Heel de vrouw in jou – cursus

… en geniet van je leven!

Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn in een wereld vol mannelijke energie? Op scholen ontwikkel je vooral mannelijke kwaliteiten als kennis, leren en logica en we worden omringd door vooral mannelijke leiders. Toch is er zeker ook een groeiende aandacht voor vrouwelijke kwaliteiten als intuïtie, verbinding en compassie. In deze cursus is er volop aandacht voor deze vrouwelijke kwaliteiten. Hoe mooi zou het zijn als jij al je vrouwelijke kwaliteiten kan ontwikkelen? Zou dat niet ontzettend helend zijn? Zou je je dan meer vrouw voelen?

De natuur is bij deze cursus onze inspiratiebron en we onderzoeken hoe vrouwen vroeger hier de cyclus van de natuur beleefden. We duiken hierbij in de godinnen van West-Europa en in onze vorm van Sjamanisme. We doen ceremonies en onderzoeken wat een ceremonie is, waarom je ze doet en uit welke elementen ze bestaan. Ook bekijken we wat voor een soort ceremonies er zijn. Zo zijn er altijd ceremonies gevierd rondom belangrijke momenten in het jaar, zoals de jaarfeesten bij het wisselen van de seizoenen. Ook waren er ceremonies om keerpunten in je leven te markeren. Denk maar aan de geboorte van een kind, het moment dat je vrouw werd (eerste menstruatie), moeder of juist afscheid van iemand moet nemen. We gebruiken zang, dans, creativiteit, meditaties en soms ook stilte.

Om Heel jouw Vrouw-zijn te laten opbloeien werken we ook met godinnen energie. Deze energie kan jouw vrouwelijke energie een enorme boost geven. Hierdoor ontwikkel je op een natuurlijke manier je sensitiviteit, je intuïtie en ontdek je hoe jij ook een authentieke wijsheid bezit. Deze kwaliteiten zijn je geboorterecht, aan jou doorgegeven door jouw voormoeders. Door je te verbinden met de archetypen van godinnen, komt de volledige vrouw in jou aan de oppervlakte. Dit zal je sterker maken dan ooit tevoren, je veel energie geven en het mogelijk maken om met de stroom mee te gaan.

Niet langer ploeteren en zwoegen, maar genieten van het leven!

De bijeenkomsten zijn in principe in Den Boogaard in Moergestel, op vrijdagochtend van 9.30-12.00 uur. Af en toe kiezen voor een locatie in de natuur in de omgeving van Moergestel. Er zijn 9 bijeenkomsten op de volgende data:
2022: 23 september, 21 oktober, 18 november, 16 december
2023: 20 januari, 17 februari, 17 maart, 14 april, 12 mei

LET OP: ER ZIJN NOG MAAR 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Over mij

Mijn naam is Saskia Basten en ik ben de coördinator van het Huis van Transformatie. Daarnaast werk ik als Transformatie coach en trainer.

Klik hier voor meer informatie over mij.

 

inschrijven

Klik daarvoor op de onderstaande knop
Let op: de inschrijving is pas definitief, nadat u de betaling heeft afgerond.
Lukt dit niet, neem dan even contact op via het contactformulier

Datum

sep 23 2022
Verlopen!

Tijd

09:30 - 00:00

Kosten

€ 585.00

Locatie

Huis van Transformatie
Moergestel
Saskia Basten

Trainer

Saskia Basten